Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ovulasyon testinde hamile olduğunu öğrenenler varmı
Merhaba kızlar bu ay hamile kalmak için ovulasyon takibi yaptım 2 gün önce tekrar bi yapayım dedim silik çoktı bugün birdaha yapayım dedim bu şekilde çıktı gebelik olabilir mi adetime de 3 gün kaldı bu şekilde olupta hamile kalanlar varmı
Canım bu şekilde çakanlar hep hamile inşallah öylesindir ya bende adetime 2 gün var bu şekilde çoktı ama dediğim gibi araştırmalarımda hep hamile çıkıyorlar
Canım bu şekilde çakanlar hep hamile inşallah öylesindir ya bende adetime 2 gün var bu şekilde çoktı ama dediğim gibi araştırmalarımda hep hamile çıkıyo
Merhaba kızlar bu ay hamile kalmak için ovulasyon takibi yaptım 2 gün önce tekrar bi yapayım dedim silik çoktı bugün birdaha yapayım dedim bu şekilde çıktı gebelik olabilir mi adetime de 3 gün kaldı bu şekilde olupta hamile kalanlar varmı