Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çatlamak üzere değerlendirin bu günleriMerhaba kizlar Ovulasyon testimi yorumlayabilirmisiniz ilk defa deniyoruz .iki farkı marka ile test yaptım.
O günden beri kasık ağrısı var şuan bat 6 gün kaldı göğüs ağrısı ve çevresinde kahverengi lekeler var beyaz akıntım şuan çok açık soluk sarıya döndü ve beyazla karışık akıyor kasık ağrısı bazen inanılmaz derecede alt bacağıma vuruyorÇatlamak üzere değerlendirin bu günleri
İnşallah hamilesindirO günden beri kasık ağrısı var şuan bat 6 gün kaldı göğüs ağrısı ve çevresinde kahverengi lekeler var beyaz akıntım şuan çok açık soluk sarıya döndü ve beyazla karışık akıyor kasık ağrısı bazen inanılmaz derecede alt bacağıma vuruyor
Benim bugün ovulasyon testim pik. Değerlendirdim inşallah güzel sonuçlar alırız. Siz test yapacak mısınızO günden beri kasık ağrısı var şuan bat 6 gün kaldı göğüs ağrısı ve çevresinde kahverengi lekeler var beyaz akıntım şuan çok açık soluk sarıya döndü ve beyazla karışık akıyor kasık ağrısı bazen inanılmaz derecede alt bacağıma vuruyor
İnşallah Rabbim isteyen herkese versinİnşallah hamilesindir
Benim bugün ovulasyon testim pik. Değerlendirdim inşallah güzel sonuçlar alırız. Siz test yapacak mısınız
Aminn aminnnİnşallah Rabbim isteyen herkese versin
Bat 5 gün kaldı test yaptım bugün erken olduğunu biliyorum ama çıkar bir ümit içimde rahatlar dedim beklemekten negatif çıktı mecbur bekleyeceğim Allah isteyen herkese bu bekleyişi en güzel şekilde mükâfatlandırsın.Aminn aminnn
Aminnn ezanlar okunuyo rabbim dualarınızı kabul eylesinBat 5 gün kaldı test yaptım bugün erken olduğunu biliyorum ama çıkar bir ümit içimde rahatlar dedim beklemekten negatif çıktı mecbur bekleyeceğim Allah isteyen herkese bu bekleyişi en güzel şekilde mükâfatlandırsın.
Amin inşallah .. bişi sorabilirmiyim dediğim gibi o günden beri kasık ağrısı var beyaz akıntım şuan çok açık soluk sarıya döndü 2 gün oldu sonra kesildi şuan akıntım şeffaf sulu normalde regl haftası beyaz pütürlü olur . Bu konuda bilginiz var mı ?Aminnn ezanlar okunuyo rabbim dualarınızı kabul eylesin
Bildiğim kadar gebelikte şeffaf akıntı oluyor ama umutlandırmak istememAmin inşallah .. bişi sorabilirmiyim dediğim gibi o günden beri kasık ağrısı var beyaz akıntım şuan çok açık soluk sarıya döndü 2 gün oldu sonra kesildi şuan akıntım şeffaf sulu normalde regl haftası beyaz pütürlü olur . Bu konuda bilginiz var mı ?
İnşallah vardır .Bildiğim kadar gebelikte şeffaf akıntı oluyor ama umutlandırmak istemem
Test yaptım fakat negatif çıktı biliyorum erken insan kuruntularlada kalamıyorBildiğim kadar gebelikte şeffaf akıntı oluyor ama umutlandırmak istemem
Bugün regl olmama 4 gün vardı hafif bir akıntı oldu pembe kırmızı tarzındaBildiğim kadar gebelikte şeffaf akıntı oluyor ama umutlandırmak istemem
İnşallah yerleşme kanamasıdırBugün regl olmama 4 gün vardı hafif bir akıntı oldu pembe kırmızı tarzında