Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok çok az kalmış değerlendirmeniz lazım. Ben bu şekilde hamile kaldım. Hafif koyulaşmaya başlayınca değerlendirin 3 kez üst üste çatlamayı gördükten sonra bırakabilirsinizKizlar ovulasyon testimi yorumlar mısınız? Henuz pik olmamış degil mi?
Bu hangi marka test memnun musunuzKizlar ovulasyon testimi yorumlar mısınız? Henuz pik olmamış degil mi?
Üç kez üst üste çatlama kısmını anlamadim 28i pik oldu 29u akşam siliklesti o gunu değerlendirdik sonraki iki günüdeÇok çok az kalmış değerlendirmeniz lazım. Ben bu şekilde hamile kaldım. Hafif koyulaşmaya başlayınca değerlendirin 3 kez üst üste çatlamayı gördükten sonra bırakabilirsiniz
Benim testime de bakabilir misiniz ?Evet henüz pik olmamış az kalmış.
Sizin 30da yapılan ilk test pik olarak gözüküyor çünkü sonradan silikleşmişBenim testime de bakabilir misiniz ?
İkisinin koyuluğu hiç aynı olmadan bi anda silikleşti bilemedim o yüzden teşekkür ederimSizin 30da yapılan ilk test pik olarak gözüküyor çünkü sonradan silikleşmiş
Üç kez üst üste çatlama kısmını anlamadim 28i pik oldu 29u akşam siliklesti o gunu değerlendirdik sonraki iki günüde
Rica ederim hayırlı haberlerinizi bekliyorum.Bunalr güzel şeyler ben de ovulasyon denemiştim heyecanlı bir süreç.İkisinin koyuluğu hiç aynı olmadan bi anda silikleşti bilemedim o yüzden teşekkür ederim
Merhaba ovülasyon testine devam ettim çizgiler tekrar koyulaştı sizce tekrar yumurtlama mı olmuşturRica ederim hayırlı haberlerinizi bekliyorum.Bunalr güzel şeyler ben de ovulasyon denemiştim heyecanlı bir süreç.
30 u yumurtlama gerçekleşmiştidevam ediyor bu şekilde
4ünde pike yaklaşmış durumdasınız değerlendirebilirsiniz.Merhaba ovülasyon testine devam ettim çizgiler tekrar koyulaştı sizce tekrar yumurtlama mı olmuştur
Belki siz 2 kez yumurtlayan olabilirsiniz ya da test öyle gözüküyor siz değerlendirin yani30 u yumurtlama gerçekleşmişti
Teşekkür ederim bende acaba test bozuk mu dedimBelki siz 2 kez yumurtlayan olabilirsiniz ya da test öyle gözüküyor siz değerlendirin yani