Gebeliğe Hazırlık Ovülasyon testimi yorumlar mısınız?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

sunkissed

Üye
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2020
67
24
18
Merhabalar 2 aydır bebek düşünüyoruz.Ovülasyon testini bu ay kullanmaya başladım.Yapmam gerekenlere dikkat ettim.Sabah ikinci idrarla yaptım,aynı saatlerde yapmaya dikkat ettim,sıvı alımı olmadı.Ayın 8inde yaptığım testte pik oldu sanırım.Fakat ikinci çizgi azalıp artıyor.Biraz kafam karıştı ikinci kez yumurtluyor olabilir miyim? Ya da çatlama olmadı mı acaba?

Eklentiler

• 86EAB087-648D-4059-A0CE-277B26B94F44.webp
    16,7 KB · Görüntüleme: 78
15i pik evet. Dalgalanma da pko olabilir. Tahlillerinizi yaptırıp muayene oldunuz mu?

regl günlerim çok düzenli olduğu için pko Dan hiç süphelenmedim. Henüz yeni düşündüğümüz için tahlil de yaptırmadım
Bazen tek tarafta filan da olabiliyomuş tam detay bilmiyorum bende de yok ama lhde bu kadar koyu renkli dalgalanma pek olmaz. Mümkünse reglin 2. Ya da 3. Günü yaptırın tahlillerinizi çok beklemeden.

Bazen tek tarafta filan da olabiliyomuş tam detay bilmiyorum bende de yok ama lhde bu kadar koyu renkli dalgalanma pek olmaz. Mümkünse reglin 2. Ya da 3. Günü yaptırın tahlillerinizi çok beklemeden.
Hatta eşiniz de çok beklemeden test verse süper olur.

Evet 8n de pik olmuş bence adet gününü bekleyip gebelik testi yap pik olduktan sonra tekrar yapman gereksiz bence doktorum da öyle d3misti bana kafan karışır inşallah hayırlı haberler alırşın

Evet 8n de pik olmuş bence adet gününü bekleyip gebelik testi yap pik olduktan sonra tekrar yapman gereksiz bence doktorum da öyle d3misti bana kafan karışır inşallah hayırlı haberler alırşın
Evet sürekli okuyorum kafam epey karıştı.Gecen ay olmadığı için bu ay biraz panik yapmış olabilirim

Evet sürekli okuyorum kafam epey karıştı.Gecen ay olmadığı için bu ay biraz panik yapmış olabilirim
Hiç panik yapma 8 inde ilisk8ne girdiysen kafanı karıştıracak şeylere kulaklarını ve gözlerini kapa sakin sakin bekle elbette heycanlisindir ama kafanı karıştırıp stres yapma stres en büyük düşman zaten akışına bırakmak lazım bazen

kendimi ilk seferde olacağına o kadar inandırdım ki.sarsıldım biraz çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…