Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testimi yorumlar mısınız?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

sadeceMelek

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2017
994
557
103
41
Kızlar merhaba.. Adetimin 10. Gününden itibaren Son 5 günlük ovulasyon testim resimdeki gibi.. Alttan son ikisi yani 14 yazanlar bugüne ait. Sonuncusunu yeni yaptım. Dün çizgi çok silik diye bugüne bu kadar koyu beklemiyordum ve ilişki oldu. Sizce şu an pik mi? İlişki nasıl olmalı sizce? Yardımcı olur musunuz

Eklentiler

• IMG_20200427_182059.jpg
    55,9 KB · Görüntüleme: 40
14 pik canım hadi hayırlısıyla tutsunda hcg de de gör bu çizgileri değerlendir

Yarında teste devam et silikleşirse çatlama olmuş demektir ve o günü de mutlaka değerlendir

14 pik canım hadi hayırlısıyla tutsunda hcg de de gör bu çizgileri değerlendir
İnşallah canım çizgi belirince ben de aynı duayı ettim valla.. Peki sence bugünü mü değerlendirmek lazım? Dün de ilişki olmuştu çünkü acaba sperm kalitesi düşer mi

Yarında teste devam et silikleşirse çatlama olmuş demektir ve o günü de mutlaka değerlendir
Peki bugünü de degerlendirsem mi sence canım? Dün ilişki oldu bugün bu kadar koyu beklemediğim için. Dün ilişki oldu bugün olur yarın da siliklesirse yine olacak. Acaba sperm kalitesi açısından sorun olur mu ki?

İnşallah canım çizgi belirince ben de aynı duayı ettim valla.. Peki sence bugünü mü değerlendirmek lazım? Dün de ilişki olmuştu çünkü acaba sperm kalitesi düşer mi
Ne güzel duan kabul olur inşallah değerlendir tabiki sperm kalitesinde sorun yoksa teste devam et silikleşince çatlamış olucak boş geçme derim

Ne güzel duan kabul olur inşallah değerlendir tabiki sperm kalitesinde sorun yoksa teste devam et silikleşince çatlamış olucak boş geçme derim
Doğru diyorsun. Morfoloji biraz sorun bizde ama sayıda sıkıntı yok. Bence her günü değerlendirelim o zaman

Kaç gün adet döngünüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…