Alttaki mavi kapaklı olan yeni bugün yaptımHangisi yeni
14. günde pik olur. henüz olmamış ,devam etmelisin test yapmaya .Kızlar 12. Gün daha belirgindi çizgiler bir sonraki gün pik görürüm dedim ama çizgi tekrar silikleşti bu ay yumurtlamadım mı?
Yarın 14. Günüm bugünden göstermesi gerekiyor diye biliyordum ben o yüzden umutsuzluğa kapıldım ama14. günde pik olur. henüz olmamış ,devam etmelisin test yapmaya .
Markadan markaya değişiyor aynı markadan devam etme şansınız varsa onu kullanın ama daha pik olmamış gibiKızlar 12. Gün daha belirgindi çizgiler bir sonraki gün pik görürüm dedim ama çizgi tekrar silikleşti bu ay yumurtlamadım mı?
Düşünemedim aynı marka almayı başka eczaneye gittim bundan devam edicem yarında görmezsem pik olmayacak gibi bu ay ama biz 12. Günü değerlendirdik kısmet artıkMarkadan markaya değişiyor aynı markadan devam etme şansınız varsa onu kullanın ama daha pik olmamış gibi
Böyle olması gerek aynı marka
Markadan markaya değişiyor aynı markadan devam etme şansınız varsa onu kullanın ama daha pik olmamış gibi
Böyle olması gerek
14. günde pik olur. henüz olmamış ,devam etmelisin test yapmaya .
en alttaki bugünkü test sanırım ben pik yaşamadım ya da kaçırdım çünkü testi arka arkaya yapmadım son 3 gün hariç bugün tam 14. GünMutlaka 1 gün arayla değerlendirin
Bazen her ay yumurtlamayabiliyoruzen alttaki bugünkü test sanırım ben pik yaşamadım ya da kaçırdım çünkü testi arka arkaya yapmadım son 3 gün hariç bugün tam 14. Gün