• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testimi biri yorumlaya bilir mi ACİLLL🙏🏻

kelebekkkkkk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2024
56
7
1
26
Benim ovulasyon testimide yorumlayabilir misiniz arkadaşlar yumurtlama olmuş mu? bugün gece 01.30 da ilişki oldu 18.30 da da bu testi yaptım süre olarak denk gelme ihtimali var mı

Eklentiler

• IMG_1852.jpeg
    IMG_1852.jpeg
    84,5 KB · Görüntüleme: 15
Benim ovulasyon testimide yorumlayabilir misiniz arkadaşlar yumurtlama olmuş mu? bugün gece 01.30 da ilişki oldu 18.30 da da bu testi yaptım süre olarak denk gelme ihtimali var mı
evet var spermler 5 gün canlı kalabiliyor
ayrıca pik olduğu görünüyor. yumurtlama döneminde sin ,test yapmaya devam et silinik oluncaya kadar. Bu dönemide değerlendir silik çıkınca ya kadar .hatta silik çıkınca da 2 gün daha ilişki ye devam et.çatlamayı da görmüş olursun .

evet var spermler 5 gün canlı kalabiliyor
ayrıca pik olduğu görünüyor. yumurtlama döneminde sin ,test yapmaya devam et silinik oluncaya kadar. Bu dönemide değerlendir silik çıkınca ya kadar .hatta silik çıkınca da 2 gün daha ilişki ye devam et.çatlamayı da görmüş olursun .
Malesef öncesinde doğum kontrol hapı kullanıyordum ilk defa bu ay bıraktım çok şükür yumurtlamam ortalama beklediğim tarihte oldu o zaman. İnşallah hapın etkiside çabuk gider çok teşekkür ediyorum bilgilendirme için

Back
X