Kızlar benim adete 4 gün var ben ovulasyon testi yaptım bu şekilde çıktı 14 ocakta yaptım ozamanda böyle çıktı sonra silikleşti bugün yine koyulaştı kafam karıştı niye iki kez böyle oldu ?
Benim kide adetime bi hafta kala buyle çıktı kan verdim 1.20 çıktı adetim bi hafta gecikti ultrasona baktı doktor bi sorun yok dedi eve geldim az pembemsi kan geldi bu nedir arkadaşlar lütfenn yardımcı olunn
Kızlar benim adete 4 gün var ben ovulasyon testi yaptım bu şekilde çıktı 14 ocakta yaptım ozamanda böyle çıktı sonra silikleşti bugün yine koyulaştı kafam karıştı niye iki kez böyle oldu ?Eki Görüntüle 3540353
Kızlar benim adete 4 gün var ben ovulasyon testi yaptım bu şekilde çıktı 14 ocakta yaptım ozamanda böyle çıktı sonra silikleşti bugün yine koyulaştı kafam karıştı niye iki kez böyle oldu ?Eki Görüntüle 3540353
Bende de buna benzer durum oldu adete üç gün vardı bugin de adet oldum. Nette arastırdım adete ve yumurtlamaya yakın lh hormonu yükseliyormus o yüzden böyle çıkıyor. Ama eğer pikse hamilelik belirtisi olarak da görülebiliyor bazen