Evet yumurtlama görünüyor bildiğim kadarıyla bugünü ve sonraki iki üç günü değerlendirmeniz gerekiyorIyi günler, Hepimizin istegi saglikli hayırlı bir evlat onun icin uğraşıyoruzadetim bittikten 3 gun sonradan itibaren ovulasyon testi yapıyorum bugün resmen ayni koyulukta çıktı ve belirtileri bariz yaşıyorum. Ama bazi yorumlarda gördüm daha koyu olmasi lazim diyor acaba tam yumurtlama günüm yarin mi olacak?
T çizgisi silikleşsene kadar devam edin ve değerlendirin bugünü yarında test yapınIyi günler, Hepimizin istegi saglikli hayırlı bir evlat onun icin uğraşıyoruzadetim bittikten 3 gun sonradan itibaren ovulasyon testi yapıyorum bugün resmen ayni koyulukta çıktı ve belirtileri bariz yaşıyorum. Ama bazi yorumlarda gördüm daha koyu olmasi lazim diyor acaba tam yumurtlama günüm yarin mi olacak?
Tamam degerlendirip yarinda test yapacam. Teşekkür ederim yardımınız icinT çizgisi silikleşsene kadar devam edin ve değerlendirin bugünü yarında test yapın
Cidden bende bilemedigim icin ayin 4. Degerlendirmedim 5. Yumurtlama günüydü onu degerlendirdim. Bide dün catlamayi gördüm yani ovulasyon siliklesmeye başladı dünü de degerlendirdim.Merhaba yumurtlama görmeden birgün önce birliktelik olmusmuydu benim oldu ve bugün yumurtlama gördüm ben napıcam gene degerlendiriyimmi yarın mı degerlendiriyim bilgi verin kızlar.
Cidden bende bilemedigim icin ayin 4. Degerlendirmedim 5. Yumurtlama günüydü onu degerlendirdim. Bide dün catlamayi gördüm yani ovulasyon siliklesmeye başladı dünü de degerlendirdim.Merhaba yumurtlama görmeden birgün önce birliktelik olmusmuydu benim oldu ve bugün yumurtlama gördüm ben napıcam gene degerlendiriyimmi yarın mı degerlendiriyim bilgi verin kızlar.
Dün böyleydi ilk fotoğraftaki dünki bugünü de atıyorum ben hiç bisey anlam
Bende yumurtlama gününüz bugün sizinDün böyleydi ilk fotoğraftaki dünki bugünü de atıyorum ben hiç bisey anlamadım
Ovulasyon testi yazanın üstündeki dünki testim bugün ki altında bisey olmayanCidden bende bilemedigim icin ayin 4. Degerlendirmedim 5. Yumurtlama günüydü onu degerlendirdim. Bide dün catlamayi gördüm yani ovulasyon siliklesmeye başladı dünü de degerlendirdim.
O zaman yumurtalama devam ediyor daha catlama olmamiaOvulasyon testi yazanın üstündeki dünki testim bugün ki altında bisey olmayan
BENCE ÇATLAMIŞArkadaşlar 12.gün pik oldu aceba çatlama olmuş mu bakar mısınız
Eki Görüntüle 2763783
Bende öyle tahmin ediyorum ama doktorum yumurtanın geç çatladığını söyledi yani bu haftayı değerlendir dedi ama ovülasyon testi silik bu hafta kafam karıştı belki tekrar pik olur diye devam ediyorum testeBENCE ÇATLAMIŞ
14u yumurtlsmaArkadaşlar 12.gün pik oldu aceba çatlama olmuş mu bakar mısınız
Eki Görüntüle 2763783
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?