- 14 Eylül 2021
- 2.305
- 1.434
- Konu Sahibi Yesmar Yesmarr
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok kaçırır miyim hiçCanım değil ama bunuda değerlendir
Çok az kalmış
Bugün gün içinde iki test yap aralıkla
Olmak üzere
Silinmeye başlarsa pik bu demektir o yüzden bu günüde kaçırma
Bugün siliklesmis
Bugün yaptım siliklesmis bugün ki bı bakar mısınızCanım değil ama bunuda değerlendir
Çok az kalmış
Olmak üzere
O zaman çatmış sizinki. Değerlendirin mutlakaBugün siliklesmis
Değerlendirdik gerisi nasibe kalmışO zaman çatmış sizinki. Değerlendirin mutlaka
Sizinle ovulasyon günümüz aynı..T çizgisi daha koyu olmalıymış. Siz yine degerlendirseydiniz. Benim de negatif çıktı hep testim. 11 günüm de şüpheli pik oldu mu olmadı mı bilmiyorum. Hepimiz için hayırlı olsun.Eki Görüntüle 3137050 benim ovulasyon testini de yorumlar mısınız pik ve çatlama olmuş mu sizce? İlk kez yapıyorum testi bugün çizgi silikleşti
Hayırlısıyla inşallahSizinle ovulasyon günümüz aynı..T çizgisi daha koyu olmalıymış. Siz yine degerlendirseydiniz. Benim de negatif çıktı hep testim. 11 günüm de şüpheli pik oldu mu olmadı mı bilmiyorum. Hepimiz için hayırlı olsun.
15. Gün pik olmuş.Eki Görüntüle 3137050 benim ovulasyon testini de yorumlar mısınız pik ve çatlama olmuş mu sizce? İlk kez yapıyorum testi bugün çizgi silikleşti
Değerlendirdik umarım hayırlısıyla bebiş olur15. Gün pik olmuş.
Değerlendiriniz umarım
Merhaba benim iki gündür şeffaf akıntım var acaba yumurta döllenince şeffaf akıntı oluyor mu bı bilginiz var mı15. Gün pik olmuş.
Değerlendiriniz umarım
Hayır bu belirti degilMerhaba benim iki gündür şeffaf akıntım var acaba yumurta döllenince şeffaf akıntı oluyor mu bı bilginiz var mı
Canım değil ama bunuda değerlendir
Çok az kalmış
Olmak üzere
Hayır bu belirti degil
Ben bugün yine test yaptım ve iki çizgi yine koyu bu neden olur bilginiz var mıDeğerlendirdik umarım hayırlısıyla bebiş olur
2. Yumurtlama olabilir. Değerlendirin benceBen bugün yine test yaptım ve iki çizgi yine koyu bu neden olur bilginiz var mı
Pik gibi duruyor değil mi2. Yumurtlama olabilir. Değerlendirin bence