Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testime bakat misiniz

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

almora34

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2014
360
782
103
Merhabalar arkadaslar,
Son 3 aydir adetim ayin 5, 3 ve son ay yine 3 unde oldum. Normalde ovulasyon 23 24 ovulaasyon olmasi gerekiyor. Ama hic ovulasyon testi yapmamistim son zamanlarda. bugun aklima galdi yapayim dedim ve koyu çıktı sanki. Yumurtlama daha yeni mi oluyor anlamadim. Normalde bu aralar adet olmam gerek

Eklentiler

• 20201002_204448.webp
    6,2 KB · Görüntüleme: 23
Bazen gebelik olacağı zamanda pik görünüyor burdaki üyeler bazen gebelik testi yerine ovulasyon testi öneriyor adete kac gün var ki bu kadar geç yumurta çatlamaz herhalde inşallah hamilesindir

Geç yumurtlama da olabilir. Adet görmeye yakınsa yarın sabah bir de gebelik testi yaptır için rahat eder. Hakkında hayırlısı tabi

Bazen gebelik olacağı zamanda pik görünüyor burdaki üyeler bazen gebelik testi yerine ovulasyon testi öneriyor adete kac gün var ki bu kadar geç yumurta çatlamaz herhalde inşallah hamilesindir

Bugun yarin olmam lazim son 3 ay donemime bakarsam

Teşekkür ederim kizlar dun cevap verdiginiz dun. Ve bugun test yaptim hem idrar hem kan testi hamileyimm Rabbim olmayan ve isteyen herkese nasip etsin insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…