- 25 Ekim 2024
- 7
- 1
- 1
- 27
- Konu Sahibi laviniaandndjdj
kizlar regl düzensizliğim var pcos hastasıyım ilk defa testi deniyorum yorumlar mısınız lutfen
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pik olmamış canım oldunda aybi koyuluk yada daha koyukizlar regl düzensizliğim var pcos hastasıyım ilk defa testi deniyorum yorumlar mısınız lutfenEki Görüntüle 3494673
Pko vs varsa dalgalanmalar olur bende var pkos ama dalgalanma olmadı hiç şuan bende hastanede kan verdim Dr Randevum vardı sabah sol kasık batman oldu test yaptım silik 16 sinde ovulasyon pikti degerlendirdim bakalimevet açıklamasında o şekilde yazıyordu acaba dedim şuan adetimin 13 günü her testte aynı koyulukta adetten öncede denemiştim ilk geldiğinde test oda aynı busekilde çıktı 2,5 ay hasta olmamıştım üstelik regldan sonrada bu şekilde test bitene kadar denicegim bakalım degisiklik olacakmi teşekkür ederim
inşallah güzel haberler alırsın kısa sürede canım zor bir süreç gerçektenPko vs varsa dalgalanmalar olur bende var pkos ama dalgalanma olmadı hiç şuan bende hastanede kan verdim Dr Randevum vardı sabah sol kasık batman oldu test yaptım silik 16 sinde ovulasyon pikti degerlendirdi
Test yalancı pozitif çıkarmış canım negatifinşallah güzel haberler alırsın kısa sürede canım zor bir süreç gerçekten
Merhaba, tahmini adet tarihinden geriye 14 gün sayarak hesaplamalısın, yada adet başlangıcından 14 saymalısınevet açıklamasında o şekilde yazıyordu acaba dedim şuan adetimin 13 günü her testte aynı koyulukta adetten öncede denemiştim ilk geldiğinde test oda aynı busekilde çıktı 2,5 ay hasta olmamıştım üstelik regldan sonrada bu şekilde test bitene kadar denicegim bakalım degisiklik olacakmi teşekkür ederim
13 adet oldum 18 bitti ilk günden saydığımda yarın 14 gün oluyor normalde doğum kontrol hapı kullanmadan olamiyormiyordum ama artık kullanmak istemedim doğal bitki çayıyla bu ay oldum doktorda öyle söylüyor ama 3 senedir olmadı bende ilk defa bu testi denedim bakalım doğum kontrol kullanmadan bu şekilde denemeye calisicam hormonlarda felan sıkıntı olmadı düzeldi lh değerinde güzel çıktı ama yok malesef kafam okadar karistiki artık bir bakiyorlar kist var pcosum tekrar bakıyor kist yok değerler normal anlamış değilim bendeMerhaba, tahmini adet tarihinden geriye 14 gün sayarak hesaplamalısın, yada adet başlangıcından 14 saymalısın
üzüldüm bendede olmuştu öyle ama olsun denemeye devam o güzel haberi kısa sürede alır kavuşursun inşallah sendeTest yalancı pozitif çıkarmış canım negatif
Benim bi arkadasımdada vardı di13 adet oldum 18 bitti ilk günden saydığımda yarın 14 gün oluyor normalde doğum kontrol hapı kullanmadan olamiyormiyordum ama artık kullanmak istemedim doğal bitki çayıyla bu ay oldum doktorda öyle söylüyor ama 3 senedir olmadı bende ilk defa bu testi denedim bakalım doğum kontrol kullanmadan bu şekilde denemeye calisicam hormonlarda felan sıkıntı olmadı düzeldi lh değerinde güzel çıktı ama yok malesef kafam okadar karistiki artık bir bakiyorlar kist var pcosum tekrar bakıyor kist yok değerler normal anlamış değilim bende
13 adet oldum 18 bitti ilk günden saydığımda yarın 14 gün oluyor normalde doğum kontrol hapı kullanmadan olamiyormiyordum ama artık kullanmak istemedim doğal bitki çayıyla bu ay oldum doktorda öyle söylüyor ama 3 senedir olmadı bende ilk defa bu testi denedim bakalım doğum kontrol kullanmadan bu şekilde denemeye calisicam hormonlarda felan sıkıntı olmadı düzeldi lh değerinde güzel çıktı ama yok malesef kafam okadar karistiki artık bir bakiyorlar kist var pcosum tekrar bakıyor kist yok değerler normal anlamış değilim bende
Bi arkadasımdada vardı diyetisyene gitmesini önermişti doktoru yediklerine dikkat ederekte atılıyormus sanırım o kist istersen bi arastırBenim bi arkadasımdada vardı di
kilom olmadigi için diyetisyene gerek yok dedi normalde zayiflatiyoruz sen gayet iyisin dedi bana rahim filmi cekilicem en son olarak bakalım onda birşey cikicakmi teşekkür ederim bu aradaBi arkadasımdada vardı diyetisyene gitmesini önermişti doktoru yediklerine dikkat ederekte atılıyormus sanırım o kist istersen bi arastır
Arkadasımda zayıftı sadece beslenme düzenini değiştirdi insallah güzel haberlerle gelirsin burayakilom olmadigi için diyetisyene gerek yok dedi normalde zayiflatiyoruz sen gayet iyisin dedi bana rahim filmi cekilicem en son olarak bakalım onda birşey cikicakmi teşekkür ederim bu arada