Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Daha yumurtlama olmamis. Testlere devam etmelisinSat 4 ocak.28 gunde bir adet oluyorum.uygulamaya gore 18 ocak yumurtlama gunum,cizgi devamli silik yumurtlamiyormuyum ? Eki Görüntüle 2766217
Eylul,ekim,kasim dogum kontrol kullandim ilacin etkileri devam ediyo olabilir mi?Daha yumurtlama olmamis. Testlere devam etmelisin
Ay benimde böyle ya hep silik benim de sat 10 ocak 24 ü yumurtlama gözüküyor ama bakalımSat 4 ocak.28 gunde bir adet oluyorum.uygulamaya gore 18 ocak yumurtlama gunum,cizgi devamli silik yumurtlamiyormuyum ? Eki Görüntüle 2766217
Yumurtlama olmuyor olabilir. Geç yumurtlayacakta olabilirsin devam et yapmaya pik olmazsa hormon tahlili yaptır.Sat 4 ocak.28 gunde bir adet oluyorum.uygulamaya gore 18 ocak yumurtlama gunum,cizgi devamli silik yumurtlamiyormuyum ? Eki Görüntüle 2766217
Doğum kontrol hapının etkisi 24 saatte geçerEylul,ekim,kasim dogum kontrol kullandim ilacin etkileri devam ediyo olabilir mi?
Hergün aynı saatte yapın 12 4 arası akşam 8 10 arasıSat 4 ocak.28 gunde bir adet oluyorum.uygulamaya gore 18 ocak yumurtlama gunum,cizgi devamli silik yumurtlamiyormuyum ? Eki Görüntüle 2766217
Şimdi farkettim arada eksik günler var oralarda yumurtlamışta olabilirsinizSat 4 ocak.28 gunde bir adet oluyorum.uygulamaya gore 18 ocak yumurtlama gunum,cizgi devamli silik yumurtlamiyormuyum ? Eki Görüntüle 2766217
Doktora gittim o gunler yumurtam 11 mm di yapmaya gerek duymadim,hormon testlerim normalŞimdi farkettim arada eksik günler var oralarda yumurtlamışta olabilirsiniz
Sabah 11de yapiyorum 2 veya 3.idrarla suda icmiyorumHergün aynı saatte yapın 12 4 arası akşam 8 10 arası
En uygun saatler dediğim gibi 12 4 arası ben öyle yaptım yumurtlamayı buldumSabah 11de yapiyorum 2 veya 3.idrarla suda icmiyorum
Daha var gibi yapmaya devam edin. Birden de koyulaşabilir belli olmazEki Görüntüle 2768224 yumurtlama gunum yaklasiyormu ?