• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testime bakarmısınız

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

aks2304

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2020
162
81
28
IMG_20200718_213855.webp

Kızlar reglimin bitişinden 1 hafta sonra falan başladım ovulasyonları yapmaya ama bir gün hafif koyuysa bir gün açık kafam karıştı tam olarak ne oluyor :(

Adettennsonra bir kaç gün yaptım onlar hep beyaz boş çıktı bu yüzden paylaşmadım yeni yeni böyle renklenmeye başladı

Doktor da gynesitol diye bitkisel bir toz verdi onu içiyorum bir aydır kullandığım halde böyle malesef napıcam bilmiyorum :(

Adettennsonra bir kaç gün yaptım onlar hep beyaz boş çıktı bu yüzden paylaşmadım yeni yeni böyle renklenmeye başladı

selam canım bende de pcos var 2ayda bir ilaçsız regl olurum. ovulasyon testiyle 43. Günümde yumurtlamayı yakaladım. Benim de senin test sonucun gibiydi. Bence elinde test varsa regline kadar yapmanı öneririm.

Evet ovulasyon testine devam ediyorum bende canım ama hiç piki yakalayamadık malesef 😔bir gün çok silik bir hün hafif kırmızı takvime göre doğurganlığın yüksek olduğu haftaya girdim ama malesef 😔bekliyorum bakalım her gün yapıyorum

Back