- Konu Sahibi neeoglakmigeliyor
-
Mrb cnm naptin 2.klomene basladin m?Kistlerin ne alemde?Bnm 2.klomende 4 kistim olmustu ama cok sukur reglle gitmisler smdi 3.klomene basladikHadi inşallah tutturursun canım, valla kim olursa olsun kendim gibi mutlu oluyorum hamilelik görünce, rabbim hayırlısıyla versin inşallah
Yok tatlım bu ayı pas geçtik şehir dışındayım doktora gidemedim bide kistimi eritmek için çaylara falan başladım bu ay ondan ara verdik diğer ay gitcem doktora 2. Klomene başlıcam ama zamana mı bıraksam bilemedim ya klomen de kistleri şişiriyo sonra kaş yaparken gözden olmayalım diyoruz ama bilmiyorumMrb cnm naptin 2.klomene basladin m?Kistlerin ne alemde?Bnm 2.klomende 4 kistim olmustu ama cok sukur reglle gitmisler smdi 3.klomene basladik
Evet ama reglle gittiktwn smra sknti olmaz diye dusunuyorum bn artik.ins bu ay olur artik dua edelim cok istiyorumYok tatlım bu ayı pas geçtik şehir dışındayım doktora gidemedim bide kistimi eritmek için çaylara falan başladım bu ay ondan ara verdik diğer ay gitcem doktora 2. Klomene başlıcam ama zamana mı bıraksam bilemedim ya klomen de kistleri şişiriyo sonra kaş yaparken gözden olmayalım diyoruz ama bilmiyorum
İnşallah canım benim klomenin işe yarar inşEvet ama reglle gittiktwn smra sknti olmaz diye dusunuyorum bn artik.ins bu ay olur artik dua edelim cok istiyorum
OlmadıIyi yapmisin canim,bu ay hamis haberini aliriz ins...
Hayirlisi canim.sabir istiyor birazcik bn de cok uzuldum su ana kadar hep☹Olmadı
benim 3 senedir böyleHayirlisi canim.sabir istiyor birazcik bn de cok uzuldum su ana kadar hep☹
Rahim filmi cekildiniz mi?benim 3 senedir böyleartık aşılamaya karar verdik
Yok hayır hiç doktorum istemedi sorunyok dediler bendeRahim filmi cekildiniz mi?
3yildir olmuyorsa bakilmadan sorun yok demesi de ilginc.iyi doktor gercekten onemli bn 3aydir klomen yatirdim.gecen kendiligimden gidim yine doktora dedim kontrol icin doktor neden geldiniz dedi.zorla yumurtalarima baktirdim 4gun uzerinden gecmis olmasina ragmen yumurtam catlamamis bile.yani kendim takip ettim de ogrendik anca doktora kalsa hic br sey demiyo.Alahala neden catlamamis ki bi hsg cekil en iyisi sen dedi.o yuzden bence doktorunu bi degistir sen cnm.3yil gecmis yani bn 9ay gecti diye yirtinip duruyorm vallaYok hayır hiç doktorum istemedi sorunyok dediler bende
3yildir olmuyorsa bakilmadan sorun yok demesi de ilginc.iyi doktor gercekten onemli bn 3aydir klomen yatirdim.gecen kendiligimden gidim yine doktora dedim kontrol icin doktor neden geldiniz dedi.zorla yumurtalarima baktirdim 4gun uzerinden gecmis olmasina ragmen yumurtam catlamamis bile.yani kendim takip ettim de ogrendik anca doktora kalsa hic br sey demiyo.Alahala neden catlamamis ki bi hsg cekil en iyisi sen dedi.o yuzden bence doktorunu bi degistir sen cnm.3yil gecmis yani bn 9ay gecti diye yirtinip duruyorm valla
Şu aşılama işini yaptiralim eğer tutmazsa herşeyden vazgecicem. Belli bi süre sonra gider herseyime batırırım çünkü çok yoruldum artık rabbim yardımcımız olsun şu mübarek günlerde
haklısın kuzum ALLAH yardımcımız olsunAmin cnm ama.pes etme,bn de cok uzuluyorm ama umutsuz olmak bize yakismaz
Merhaba bence gebelik ihtimali çok yüksek kan vermelisiniz benceBu iki testide şimdi yaptım Eki Görüntüle 2264835
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?