Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testime bakarmısınız

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hadi inşallah tutturursun canım, valla kim olursa olsun kendim gibi mutlu oluyorum hamilelik görünce, rabbim hayırlısıyla versin inşallah
Mrb cnm naptin 2.klomene basladin m?Kistlerin ne alemde?Bnm 2.klomende 4 kistim olmustu ama cok sukur reglle gitmisler smdi 3.klomene basladik

Mrb cnm naptin 2.klomene basladin m?Kistlerin ne alemde?Bnm 2.klomende 4 kistim olmustu ama cok sukur reglle gitmisler smdi 3.klomene basladik
Yok tatlım bu ayı pas geçtik şehir dışındayım doktora gidemedim bide kistimi eritmek için çaylara falan başladım bu ay ondan ara verdik diğer ay gitcem doktora 2. Klomene başlıcam ama zamana mı bıraksam bilemedim ya klomen de kistleri şişiriyo sonra kaş yaparken gözden olmayalım diyoruz ama bilmiyorum

Evet ama reglle gittiktwn smra sknti olmaz diye dusunuyorum bn artik.ins bu ay olur artik dua edelim cok istiyorum

Yok hayır hiç doktorum istemedi sorunyok dediler bende
3yildir olmuyorsa bakilmadan sorun yok demesi de ilginc.iyi doktor gercekten onemli bn 3aydir klomen yatirdim.gecen kendiligimden gidim yine doktora dedim kontrol icin doktor neden geldiniz dedi.zorla yumurtalarima baktirdim 4gun uzerinden gecmis olmasina ragmen yumurtam catlamamis bile.yani kendim takip ettim de ogrendik anca doktora kalsa hic br sey demiyo.Alahala neden catlamamis ki bi hsg cekil en iyisi sen dedi.o yuzden bence doktorunu bi degistir sen cnm.3yil gecmis yani bn 9ay gecti diye yirtinip duruyorm valla

Kızlar merhaba
Bat 29du adet olmadım elimde sadece ovulasyon testi vardı dün akşam yaptığım böyle çıkmıştı sabah ilk idrarımla tekrar deneyim dedim iki tane test kullandım onları da göndericem adetim 4 gün gecikti

Kızlar bana da yardımcı olur musunuz acaba adetime 8-9 gün kaldı dedim bi ovulasyon testi yapayım sonuç böyle çıktı. Daha yeni mi yumurtluyorum pek anlayamadım.

Eklentiler

• 20190503_185655.jpg
    30,9 KB · Görüntüleme: 20
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…