Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testime bakarmısınız

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ilk ay bnm de.kist olmustu canim sabah aksam.ac karnina civan percemi ve kerpeten disli aslan penvesi kaynatip ictim hemen tertemiz oldu yine devam ettik.yoksa beklemek zorunda kalirsin dedigin gibi.istersen bi dene cnm arastirip da ama bana yaradi
Bugğn başladım bile Hayıt+ civanperçemi+aslan pençesi üçüne birden başladım, karıştırıp içiyorum inşallah işe yarar, sütlü maydanoz kürü de yapcam eve gidince kanallar kapalıyda açıyomuş

evet onu bn de yaptim bu ay sutlu maydanozu ya ovulasyon testi negatif ciktikca umidim kayboluyorYarin adetten onceki son gun bakalim ne olacak.Bu arada dizlerim agrimaya baslafi 2 gundur bu bir belirti olabilir mi acaba?surekli belirti ariyorum.gogus hassasiyeti de basladi ama o her regl oncesi oluyor zaten

Valla tüm belirtileri yaşıyıp da fos çıktığı çok oldu bende psikolojik olabiliyor bide kendimizi dinliyoeuzya ondan canım akışına bırak tuttur da günleri inşallah olur regl geçerse test yaparsın öncesinde bile hiç kafa karıştırma bende öyle yapcam artık

Yok artik pozitif olabilrcegini dusunmuyorum.sabah regl gunum ama millet 6gun onvesindem ogrenmis hep.bn de o kadar yaptim yaptim negatifagladim durudm bugun gozlerim agriyor artik...Nasip degilmis bu ay da demek...

Valla neden hiç bilmiyorum tek bildiğim 3-4aydır ilk defa en son test gibi bi belirginlik görmediğim.Klomen kullandım bu ay sanırım o yüzden

Valla neden hiç bilmiyorum tek bildiğim 3-4aydır ilk defa en son test gibi bi belirginlik görmediğim.Klomen kullandım bu ay sanırım o yüzden
klomen kullandim bn de ilk zamanlar 4 gun cift cizgi kopkoyu cikti.yarin regl gunum cizgi silik smdi.ama adete yakin koyu olanlar genelde hamileyim diye okudum hep canim.Hadi hayirlisi senin icin de...

Yok artik pozitif olabilrcegini dusunmuyorum.sabah regl gunum ama millet 6gun onvesindem ogrenmis hep.bn de o kadar yaptim yaptim negatifagladim durudm bugun gozlerim agriyor artik...Nasip degilmis bu ay da demek...
Ayy canım benim niye ağlıyosum yıllarca bekleyenler var insan tutamıyo kendini ama olsun vardır bunda da bi hayır vakti zamanı yazılmış ne zaman nasip ederse Allah dua edelim elimizden geleni yapalım gerisi kısmet üzme kendini hiç

Tesekkur ederim cvbin icin cnm.Esim de cok istiyor.olmayinca kendim uzuluyorum bi de onum uzulmesine uzuluuorum istr.bi de sanki sorun bnde gibi hissediyorumbugun kahverengi akintim oldu yarin da regl olcam heralde.bn de civanpercemine basladim yine iyice soktursum diye bakalim hakkimizda hayirlisi ins.

Canım hasta olmadan başlamasaydın belli mi olur belki vardır bişey

Oldum canim hem de parca parca geliyor nedense.bugun doktora gittim 4tane de kistciklerim olusmus.reglin 5.gunu gitcem kistler gitmisse son klomen tedavisine de baslicam.Hadi hayirlisi bakalim...
Hadi inşallah tutturursun canım, valla kim olursa olsun kendim gibi mutlu oluyorum hamilelik görünce, rabbim hayırlısıyla versin inşallah

Merhaba konunuza öylece daldım ama bana yardımcı olur musunuz rica etsem bugünkü testim, öncekiler silikti hep

Merhaba bayanlar dün başladım testime bi bakarmısınız

Eklentiler

• E3C3BD30-2C36-4939-BFEA-5F489F1587BE.jpeg
    168,3 KB · Görüntüleme: 23
Tam koyu cikmamis hic birinde aslinda ama yine de en yakin olani dun gibi?Yani dun catlama olmus sanirim.catlatma ignesi flan kullandin mi cnm?Adetinin kacinci gunundesin
Yok iğne falan olmadım. Test yaptım kendi kendime çok köyü olan hiç olmadı o günleri değerlendirdim sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…