Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testime bakarmısınız

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayy inşallah bugün bat günüm daha olmadım ama aşırı olcak gibi sancı çekiyorum ama nedense ümidim yok hiç bu resmen adet ağrısı nerde olsa tanırım, bide erken gebelik testi yaptım negatif çıktı saldım bende adeti bekliyorum
Hayırlısı olsun inşallah, ilk klomendi di mi?

İstanbuldaysanız eyüp bezmi alem’den çabuk randevu alınıyor, onun dışında adetinizin başlangıç gününden itibaren 10-12. Günü gibi kontrol etmesi gerek. Kaç yumurtanız oluştuğu, ne gün çatlatma iğnesi olmanız gerektiği vs, benim dr’um iki üstü yumurtlama olduğu zaman tedaviyi yarım bıraktığını söylemişti mesela. Dr gidin lütfen dediğim gibi 10-12. Gün gibi.
Kocaeli deyim teşekkür ederim önerin için başka bi doktora gitsem bakarmı ki acaba

Bn de 2.kez klomen kullandim heycamla bekliyorum kizlar ama hafiften regl olacakmisim gibi bir sizi var sanki yine😓4gun kaldi regle.bu arada ovulasyon testinde de soluk da olsa hala vizgi var
Benim de öyleydi canım ovu da çıkıyodu silik de olsa iğnenin etkisi heralde dedim şimdi hasta olmak üzereyim kahverengi leke değil adet sanırım bu napalım artık nasip

Yok canım bana vermedi öyle bişey ili gün geçti adetim öyle geldi tatlım leke ama şimdi hasta oldum sanırım bakmaya bile korkuyorum😬
Belki de yerlesme lekesidir dicem ama kendim gibi sizi de umitlendirmek istemem🙁bnm daha 4 gunum var regle de kendimde belirti arayip duruyorum.bi de catlatma ignesi oldum diye mi ne ovulasyon testi hic tamamen yok olmuyor.bununla ilgili bi fikriniz var mi?

Belki de yerlesme lekesidir dicem ama kendim gibi sizi de umitlendirmek istemem🙁bnm daha 4 gunum var regle de kendimde belirti arayip duruyorum.bi de catlatma ignesi oldum diye mi ne ovulasyon testi hic tamamen yok olmuyor.bununla ilgili bi fikriniz var mi?
Allah neden ki acaba hiç mi çıkmıyor benim adet günüme kadar nerdeyse hep silik çıkıyodu şaşırdım bende yumurtamı kalır bu zamana diye ama ben bütün belirtileri yaşadım ama yine de hasta oluyorum sanırım iğne yapıyo bence vücutta bu belirtileri ondan ümitlenme canım kanda görünene kadar sevinemicem ben

Allah neden ki acaba hiç mi çıkmıyor benim adet günüme kadar nerdeyse hep silik çıkıyodu şaşırdım bende yumurtamı kalır bu zamana diye ama ben bütün belirtileri yaşadım ama yine de hasta oluyorum sanırım iğne yapıyo bence vücutta bu belirtileri ondan ümitlenme canım kanda görünene kadar sevinemicem ben
yok bn de adet gecmeden kan vermeye gidemem artik utaniyorum😓4 5 gun daha sabretcem mecbur.normalde ovulasyon testi adete yakin 2 cizgi olunca hamileleik belirtisiymis ama bn catlatma ignesi oldugum icin onun etkisiyledir diye dusunup umitlenemiyorum da zaten.ama catlatma ignesi olmadigi aylarda hic boyle olmazdi sadece 1 cizgi olurdu

yok bn de adet gecmeden kan vermeye gidemem artik utaniyorum😓4 5 gun daha sabretcem mecbur.normalde ovulasyon testi adete yakin 2 cizgi olunca hamileleik belirtisiymis ama bn catlatma ignesi oldugum icin onun etkisiyledir diye dusunup umitlenemiyorum da zaten.ama catlatma ignesi olmadigi aylarda hic boyle olmazdi sadece 1 cizgi olurdu
Hayırlısı canım inşallah hamile kalırız bir an önce rabbim duysun sesimizi 🙏🏻

Yardim eder misiniz benim durumum nedir benim kafam karıştı 😊
2252859

Evet canım baya gürül gürül oldum, malesef ilk klomenim hüsran oldu koca bir kistle sonuçlandı, bu ay devam da edemiyorum klomene kisti eritmem gerektiği için diğer aya kaldı artık
ilk ay bnm de.kist olmustu canim sabah aksam.ac karnina civan percemi ve kerpeten disli aslan penvesi kaynatip ictim hemen tertemiz oldu yine devam ettik.yoksa beklemek zorunda kalirsin dedigin gibi.istersen bi dene cnm arastirip da ama bana yaradi

Back