- 28 Şubat 2018
- 374
- 401
- 53
- 27
- Konu Sahibi neeoglakmigeliyor
-
Test Pik yapmak üzere sıvı almadan beklemiş idrarla 4 saat sonra tekrar test yap canım
Aaaa gerçektenmi klomen kullanıyorum acaba etkilermi bide adetim dün bitti mümkünmü acaba cevap için çok teşekkür ederimTest Pik yapmak üzere sıvı almadan beklemiş idrarla 4 saat sonra tekrar test yap canım
Klomenı ne zaman kullanmaya basladın canımAaaa gerçektenmi klomen kullanıyorum acaba etkilermi bide adetim dün bitti mümkünmü acaba cevap için çok teşekkür ederim
Canım klomenin etkisi olabilir ne zaman kullandın en son
Klomenı ne zaman kullanmaya basladın canım
Bu gün 11 gibi içtim en son adetin 3. Günü yani 25 martta başladımCanım klomenin etkisi olabilir ne zaman kullandın en son
Adetim dün bitti mümkün olabilir mi kiKlomen de kullansan gebelik olmasa çift çizgi olmazdı canım büyük ihtimal gebelik var
Klomen kullandığın sürece testlerin hep bu şekilde çıkar canım klomenden sonra çatlatma iğnesi veriyor genelde doktorlar çatlama olduktan sonra silikleşmeye başlarBu gün 11 gibi içtim en son adetin 3. Günü yani 25 martta başladım
Ben devlete gittim o da hiç bi şekilde gel yumurtlama olmuşmu bakalım demedi sadece ilacı 3. Günü sabah akşam iç ovulasyon testini biliyosan onunlada takip edebilirsin 3 ay kullan gebelik olmazsa öyle gelirsin dediKlomen kullandığın sürece testlerin hep bu şekilde çıkar canım klomenden sonra çatlatma iğnesi veriyor genelde doktorlar çatlama olduktan sonra silikleşmeye başlar
O zaman sen gün aşırı ilişki yaşayıp test yapmaya devam et canım. Doktor yumurta takibini kendisi yapmalıydı yeterli büyüklüğe ulaştığında ise çatlatma iğnesi vurmalıydı. Klomen adetin 3. Günü başlayıp 5 gün içilir daha sonra ultrasonla yumurtanın büyüklüğü ölçülür ve iğne vurulur. Sen bugünü değerlendir yarın tekrar test yap kuzum. Sıvı alımına dikkat et testten önce.Ben devlete gittim o da hiç bi şekilde gel yumurtlama olmuşmu bakalım demedi sadece ilacı 3. Günü sabah akşam iç ovulasyon testini biliyosan onunlada takip edebilirsin 3 ay kullan gebelik olmazsa öyle gelirsin dedi
Cevapların için çok teşekkür ederim acaba başka bi doktor yine devlette bakar mO zaman sen gün aşırı ilişki yaşayıp test yapmaya devam et canım. Doktor yumurta takibini kendisi yapmalıydı yeterli büyüklüğe ulaştığında ise çatlatma iğnesi vurmalıydı. Klomen adetin 3. Günü başlayıp 5 gün içilir daha sonra ultrasonla yumurtanın büyüklüğü ölçülür ve iğne vurulur. Sen bugünü değerlendir yarın tekrar test yap kuzum. Sıvı alımına dikkat et testten önce.
5 gündür bu ilacı kullanıyorum kontrol olmak istedim dersen bakar canım randevu bulabilirsen şansını deneCevapların için çok teşekkür ederim acaba başka bi doktor yine devlette bakar m
İstanbuldaysanız eyüp bezmi alem’den çabuk randevu alınıyor, onun dışında adetinizin başlangıç gününden itibaren 10-12. Günü gibi kontrol etmesi gerek. Kaç yumurtanız oluştuğu, ne gün çatlatma iğnesi olmanız gerektiği vs, benim dr’um iki üstü yumurtlama olduğu zaman tedaviyi yarım bıraktığını söylemişti mesela. Dr gidin lütfen dediğim gibi 10-12. Gün gibi.Cevapların için çok teşekkür ederim acaba başka bi doktor yine devlette bakar m
ZirvePik ne demek
Teşekkürler
Rİca ederim, sizin sonuç nedir acaba gebelik testi yaptınız mı? Müjdeli haber verirsiniz inşAllah
Ayy inşallah bugün bat günüm daha olmadım ama aşırı olcak gibi sancı çekiyorum ama nedense ümidim yok hiç bu resmen adet ağrısı nerde olsa tanırım, bide erken gebelik testi yaptım negatif çıktı saldım bende adeti bekliyorumRİca ederim, sizin sonuç nedir acaba gebelik testi yaptınız mı? Müjdeli haber verirsiniz inşAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?