Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testime bakarmısınız

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

neeoglakmigeliyor

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2018
374
401
53
27
Merhabalar pcoluyum ve adetim bitti 1 günüm ovülasyon testime bakarmısınız

66C502A1-3059-4DB8-83C8-E4807D59928F.jpeg

Klomen de kullansan gebelik olmasa çift çizgi olmazdı canım büyük ihtimal gebelik var

Klomen kullandığın sürece testlerin hep bu şekilde çıkar canım klomenden sonra çatlatma iğnesi veriyor genelde doktorlar çatlama olduktan sonra silikleşmeye başlar
Ben devlete gittim o da hiç bi şekilde gel yumurtlama olmuşmu bakalım demedi sadece ilacı 3. Günü sabah akşam iç ovulasyon testini biliyosan onunlada takip edebilirsin 3 ay kullan gebelik olmazsa öyle gelirsin dedi

Ben devlete gittim o da hiç bi şekilde gel yumurtlama olmuşmu bakalım demedi sadece ilacı 3. Günü sabah akşam iç ovulasyon testini biliyosan onunlada takip edebilirsin 3 ay kullan gebelik olmazsa öyle gelirsin dedi
O zaman sen gün aşırı ilişki yaşayıp test yapmaya devam et canım. Doktor yumurta takibini kendisi yapmalıydı yeterli büyüklüğe ulaştığında ise çatlatma iğnesi vurmalıydı. Klomen adetin 3. Günü başlayıp 5 gün içilir daha sonra ultrasonla yumurtanın büyüklüğü ölçülür ve iğne vurulur. Sen bugünü değerlendir yarın tekrar test yap kuzum. Sıvı alımına dikkat et testten önce.

O zaman sen gün aşırı ilişki yaşayıp test yapmaya devam et canım. Doktor yumurta takibini kendisi yapmalıydı yeterli büyüklüğe ulaştığında ise çatlatma iğnesi vurmalıydı. Klomen adetin 3. Günü başlayıp 5 gün içilir daha sonra ultrasonla yumurtanın büyüklüğü ölçülür ve iğne vurulur. Sen bugünü değerlendir yarın tekrar test yap kuzum. Sıvı alımına dikkat et testten önce.
Cevapların için çok teşekkür ederim acaba başka bi doktor yine devlette bakar m

Cevapların için çok teşekkür ederim acaba başka bi doktor yine devlette bakar m
İstanbuldaysanız eyüp bezmi alem’den çabuk randevu alınıyor, onun dışında adetinizin başlangıç gününden itibaren 10-12. Günü gibi kontrol etmesi gerek. Kaç yumurtanız oluştuğu, ne gün çatlatma iğnesi olmanız gerektiği vs, benim dr’um iki üstü yumurtlama olduğu zaman tedaviyi yarım bıraktığını söylemişti mesela. Dr gidin lütfen dediğim gibi 10-12. Gün gibi.

Rİca ederim, sizin sonuç nedir acaba gebelik testi yaptınız mı? Müjdeli haber verirsiniz inşAllah
Ayy inşallah bugün bat günüm daha olmadım ama aşırı olcak gibi sancı çekiyorum ama nedense ümidim yok hiç bu resmen adet ağrısı nerde olsa tanırım, bide erken gebelik testi yaptım negatif çıktı saldım bende adeti bekliyorum

Back