- 27 Kasım 2024
- 10
- 2
- 24
-
- Konu Sahibi mustafabugra
Hadi insallah12:02 olan nur topu gibi yumurtlama diyor gibi
2 attiginiz tek çizgi olan aynı gün içerisinde mi ?Hadi insallah
Hayır silik olan 26 kasım tam cizgi çıkan bugun yapılan2 attiginiz tek çizgi olan aynı gün içerisinde mi ?
Ben ilk defa kullanıyorum silik ki cıkması gerekiyoduÇatlamış dicektim de
Evet, 2 tane koyu renk çizgi çıktığı zaman yumurtlama, iki tane koyu renk çizgiden sonraki testinizde bir koyu bir açık olduğu zaman çatlama oluyorBen ilk defa kullanıyorum silik ki cıkması gerekiyodu
Yani 3 gününde koyu rengi gördünüz diyelim 4 gün kesin çatlar diyemiyoruz bazen uzun sürüyor, tek çizgi görene kadar devam etmelisiniz. Genelde günaşırı ilişki derler ama iki günde bir de ilişki yeterli oluyorBen ilk defa kullanıyorum silik ki cıkması gerekiyodu
Kusura bakmayın geç gördüm, ben bayağı bir süre kullandım da bayağı bir araştırdımBen ilk defa kullanıyorum silik ki cıkması gerekiyodu
Yaa onemli degil teşekkür ederim tekrarKusura bakmayın geç gördüm, ben bayağı bir süre kullandım da bayağı bir araştırdım
Ben de yarın başlıyorum hadi hayırlısıYaa onemli degil teşekkür ederim tekrar❤yarin bakıcam bidaha ❤
Bu gün tekrar yaptım bi tarafı silik çıktı çatlamışmı yaniBen de yarın başlıyorum hadi hayırlısırica ederim
Yanlıs resim koymusumBen de yarın başlıyorum hadi hayırlısırica ederim