Ovülasyon testime bakarmısınız? Buralarda yeniyim

myakut

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2024
4
1
31
Bayadır yapıyorum her sabah ilk idrarla yapıyorum sanırım piki göremedim daha buralarda biraz yeniyim yardımcı olursanız sevinirim ?

Eklentiler

• IMG_0622.jpeg
    201,5 KB · Görüntüleme: 25
Son düzenleme:
sanki sürekli silik çizgi gibi piki bulamayacakmışım gibi yinede her ihtimale karşı 2 günde 1 değerlendiriyorum

sabah ilk idrarla değil öğle saatlerinde yapsanız daha doğru olur sabah ilk idrar doğru olmuyo diye duymuştum.Bende 11 kasım regl bittiğinde hemen başlayıp 20 sinde pik gördüm

Öğlen saatlerinde öncesinde sıvı tüketiminin az mı olması gerekiyor bir yerde ilk idrar yazıyor bir yerde öğlen yazıyor bende hep sabah yaptığım için öyle devam ettim yarın öğlen saatlerinde yapıyım o zaman

sabah ilk idrarla değil öğle saatlerinde yapsanız daha doğru olur sabah ilk idrar doğru olmuyo diye duymuştum.Bende 11 kasım regl bittiğinde hemen başlayıp 20 sinde pik gördüm
Yoruma cevap olarak yazmamışım yorumumu tekrar yazıyım
Öğlen saatlerinde öncesinde sıvı tüketiminin az mı olması gerekiyor bir yerde ilk idrar yazıyor bir yerde öğlen yazıyor bende hep sabah yaptığım için öyle devam ettim yarın öğlen saatlerinde yapıyım o zaman

Sıvı alımının azalması gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…