Ovulasyon testime bakar mısınızzzz

baby2 project

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Mart 2025
34
11
3
37
Kızlar Allah aşkına yardım edin ne bu ya 😞

Eklentiler

• IMG_2663.webp
    IMG_2663.webp
    48,5 KB · Görüntüleme: 27
12 Mart pik olmuş testler böyle çıkabilir strese girmeyin Lh vücudumuzda var zaten pik olmadığı sürece sorun yok

Dün silikti hah dedim çatladı . Bu testleri üreten kadına msj atmıştım o da dedi ki iki kez yumurtlama olmuş. Bugün yine koyu 🤦🏻‍♀️ yumurtluyor muyum , çatlama hiç mi olmadı yoksa hamilelik mi var 🧐

son testte aynı koyulukta değil
IMG_4677.webp
bakın benim testlerim hep koyu ama burda yumurtlama yok satan kişiyle de görüştüm aynı şeyi söyledi

Siz yinede gebelik testi yapın bu testler bazen Hcg yi Lh olarak algılayıp pik gösteriyormuş

Siz yinede gebelik testi yapın bu testler bazen Hcg yi Lh olarak algılayıp pik gösteriyormuş
Test yaptım ama negatif gerçi adet günüme daha çok var ayın 25 inde olacak tahminen bir de yumurtlama günü 11 Mart ise henüz 8 gün geçmiş o yüzden idrar da çıkmıyor olabilir diye düşündüm

Test yaptım ama negatif gerçi adet günüme daha çok var ayın 25 inde olacak tahminen bir de yumurtlama günü 11 Mart ise henüz 8 gün geçmiş o yüzden idrar da çıkmıyor olabilir diye düşündüm
Çok erken evet 12-14 gün sonra yapılması gerekiyormuş inşallah bebiş vardır

O zaman güven bence ona bende yaşadım hastaneye de gittim o ay iki kere yumurtlama oluşmuştu kadın zaten ürünlerinin arkasında bi sorun olsun arkadaşlarıma kutu kutu gönderdi yenilerini
Ben de yorumlara bakarak güvenerek almıştım bakalım bu ay vücudum Mart ayındaki kedilere dönmüşse demek 😂😂😂

Back
X