- 17 Mart 2025
- 34
- 11
- 3
- 37
- Konu Sahibi baby2 project
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de aynı durumu yaşamıştım o ay iki kere yumurtlama gerçekleşmişti değerlendirin mutlaka adetinize kaç gün var gebelik olunca daha koyu çıkıyor ama umutlandırmak da istemiyorum siziKızlar Allah aşkına yardım edin ne bu ya![]()
Değerlendirdim nolur nolmaz diye ben de ayın 25 i muhtemel adet tarihimBen de aynı durumu yaşamıştım o ay iki kere yumurtlama gerçekleşmişti değerlendirin mutlaka adetinize kaç gün var gebelik olunca daha koyu çıkıyor ama umutlandırmak da istemiyorum sizi
Ben de ayın 12 sinde pik oldu yumurtlama var bence ama çatlama mı olmuyor diye şüphelendimson testte aynı koyulukta değil Eki Görüntüle 3562595 bakın benim testlerim hep koyu ama burda yumurtlama yok satan kişiyle de görüştüm aynı şeyi söyledi
Test yaptım ama negatif gerçi adet günüme daha çok var ayın 25 inde olacak tahminen bir de yumurtlama günü 11 Mart ise henüz 8 gün geçmiş o yüzden idrar da çıkmıyor olabilir diye düşündümSiz yinede gebelik testi yapın bu testler bazen Hcg yi Lh olarak algılayıp pik gösteriyormuş
Çok erken evet 12-14 gün sonra yapılması gerekiyormuş inşallah bebiş vardırTest yaptım ama negatif gerçi adet günüme daha çok var ayın 25 inde olacak tahminen bir de yumurtlama günü 11 Mart ise henüz 8 gün geçmiş o yüzden idrar da çıkmıyor olabilir diye düşündüm
Büyük ihtimal tekrar yumurtluyor olabilirsiniz çatlatmayı da kaçırmayın takibe devam edin bence Trendyol mı aldınızDeğerlendirdim nolur nolmaz diye ben de ayın 25 i muhtemel adet tarihim
Evet trendyoldan aldım eğer bu ay olmazsa diğer ay başka bir marka denerim. Aşırı kafamı karıştırdıBüyük ihtimal tekrar yumurtluyor olabilirsiniz çatlatmayı da kaçırmayın takibe devam edin bence Trendyol mı aldınız
Instagram’dan Bir Gebenin Günlüğü var oradan almanizi öneririm benim bütün arkadaşlarım o testlerle hamile kaldıEvet trendyoldan aldım eğer bu ay olmazsa diğer ay başka bir marka denerim. Aşırı kafamı karıştırdı![]()
Aaa ee bunlar da oradanInstagram’dan Bir Gebenin Günlüğü var oradan almanizi öneririm benim bütün arkadaşlarım o testlerle hamile kaldı
Laboquik denemelisiniz bence,ben ondan kullanmıştım hiç kafam karışmamıştı sonuçlar net çıkıyordu.Aaa ee bunlar da oradanay inşallah kafam karışa karışa hamile kalmışımdır
Geçen ay onlardan kullanmıştım cidden sadece 1 günü falan koyu gösterip diğerleri silik çıkmıştı ne güzel bu ay macera aradım galibaLaboquik denemelisiniz bence,ben ondan kullanmıştım hiç kafam karışmamıştı sonuçlar net çıkıyordu.
Geçen ay onlardan kullanmıştım cidden sadece 1 günü falan koyu gösterip diğerleri silik çıkmıştı ne güzel bu ay macera aradım galiba![]()
O zaman güven bence ona bende yaşadım hastaneye de gittim o ay iki kere yumurtlama oluşmuştu kadın zaten ürünlerinin arkasında bi sorun olsun arkadaşlarıma kutu kutu gönderdi yenileriniAaa ee bunlar da oradanay inşallah kafam karışa karışa hamile kalmışımdır
Ben de yorumlara bakarak güvenerek almıştım bakalım bu ay vücudum Mart ayındaki kedilere dönmüşse demekO zaman güven bence ona bende yaşadım hastaneye de gittim o ay iki kere yumurtlama oluşmuştu kadın zaten ürünlerinin arkasında bi sorun olsun arkadaşlarıma kutu kutu gönderdi yenilerini