- Konu Sahibi zeynep1993
-
Adet dongum 27 gun. 10.ncu gunden itibaren test yapmam gerekiyordu. Ama ben 13.cu gun yapmaya basladim, acaba gecikmis olabilir mi. Yani erken yumurtlama?Henüz yumurtlama olmamış canım teste devam et aynı şekilde
Testi hatalı kullanmışsınız bazı aylar adetten hemen sonra da yumurtlama olabiliyor o yüzden bir dahaki sefere adet bittikten hemen sonraki dün başlayıp yapın ovu testınıAdet dongum 27 gun. 10.ncu gunden itibaren test yapmam gerekiyordu. Ama ben 13.cu gun yapmaya basladim, acaba gecikmis olabilir mi. Yani erken yumurtlama?
Yani kaçirmis olabilirim.Testi hatalı kullanmışsınız bazı aylar adetten hemen sonra da yumurtlama olabiliyor o yüzden bir dahaki sefere adet bittikten hemen sonraki dün başlayıp yapın ovu testını
Evet malesef olabilir cnmYani kaçirmis olabilirim.
Merhaba benim de adet döngüm 27 gün ve ben de ovülasyon testiyle yumurtlamamı gördüm bir gün önceki testte çizgiler koyuydu 13. Gün de akşam uzayan akıntım geldi ve sonraki gün test tek çizgiydi. Silikleşmeye başlayınca yumurtlama oluyor anlamında demişti doktorumAdet dongum 27 gun. 10.ncu gunden itibaren test yapmam gerekiyordu. Ama ben 13.cu gun yapmaya basladim, acaba gecikmis olabilir mi. Yani erken yumurtlama?
Bende test kiti kullanmakta fayda var ben geçen ay adetimin 8. Gününde yumurtladım adetim düzenlidirBenim doktorum adetin ilk gününden say 11 gün ve 17 gün arası gün aşırı ilişkiye girin dedi bende bu ay ovu testi ile deniycem hayırlısı inşallah
Adet gecknce test yapın ovulasyon testi ne güvenmeyinKızlar merhaba benim adetime 3 4 gün var daha bende ovulasyon testi yaptım bu sabah bu şekilde çıktı neden olabilir acaba ? Lütfen yardım edin....
Sizin 15. Gün yumurtlamanız olmuş çok net umarım değerlendirmişsinizdir :)))merhaba teste gore iliskiye hala devam etmeli miyiz . 3 yil once cok icli disliydim testlerle ama unutmusum :)
evet evet degerlendirdim... kizim icin epey ugrasmistim..hatta 2. bebek icin pek umidim yok ama.. artik korunmayi biraktim. bi kardesi olursa cok sevinecegiz.)Sizin 15. Gün yumurtlamanız olmuş çok net umarım değerlendirmişsinizdir :)))
İlk bebeğiniz tedavisiz mi olmuştu ovülasyonla falanevet evet degerlendirdim... kizim icin epey ugrasmistim..hatta 2. bebek icin pek umidim yok ama.. artik korunmayi biraktim. bi kardesi olursa cok sevinecegiz.)
dogal yollu oldu ama.oncesinde tup bebekle 3 dusugum var.. surpriz oldu kizim.hic beklemiyordum o kadar tedaviden sonra.. sebepsiz infertliyeydi gerci... o yuzden oncesinde testlerle cok ugrasmisligim var..İlk bebeğiniz tedavisiz mi olmuştu ovülasyonla falan
Anladım canım. Hayırlısı olmuş rabbim bilir ne zaman vereceğeni.. bizler de çok takıp uğraşıyoruz ama hep ummadığımız zamanda olacakmış gibi :)dogal yollu oldu ama.oncesinde tup bebekle 3 dusugum var.. surpriz oldu kizim.hic beklemiyordum o kadar tedaviden sonra.. sebepsiz infertliyeydi gerci... o yuzden oncesinde testlerle cok ugrasmisligim var..
bakalim.. artik eskisi kadar dusunmuyorum. 1 tane oldu ya..buna da sukurAnladım canım. Hayırlısı olmuş rabbim bilir ne zaman vereceğeni.. bizler de çok takıp uğraşıyoruz ama hep ummadığımız zamanda olacakmış gibi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?