Hepimize bol bolll şans olsun inşallahMerhaba :) benimde 3 defa çatlatma iğnesi sonucum negatif oldu. Bu ay ben de ovulasyon kullandım. Benim pcosum var o yüzden yumurtlamayı tam 20. Gün de gördüm. Koyulaşana kadar devam edin şans getirsin
Teşekkür ederim her gün saat 3’te yapıyorum, mutlaka atarımDaha erken çünkü yapmaya devam edin her gün testleri 5 dk içinde fotoğraflayın her gün atın bakalım
Bencede devam etmelisinHepimize bol bolll şans olsun inşallahbenim pcosum da yok adetim de düzenlidir. Bugün tamamen silik olduğu için ovulasyon dönemimin bittiğini düşüyorum. Sence devam etmeli miyim teste
Buda 10. gün bugünün testi, sanırım bu ay yumurtlamadım.Daha erken çünkü yapmaya devam edin her gün testleri 5 dk içinde fotoğraflayın her gün atın bakalım
İlk adet gününüzden itibaren mi 10. Gün onu anlayamadım adetinizin 1. Gününden son yaptığınız teste kadar kaç gün geçtiBuda 10. gün bugünün testi, sanırım bu ay yumurtlamadım.
Adet sonrası ilk test gününü 1. gün olarak saydım. 9 martta adet oldum, 16 martta adetim bitti. 17 mart 1. gün testimi yaptım, bugün 27 mart 11. gün oldu. Şimdiye çokktan yumurtlamam gerekiyordu.İlk adet gününüzden itibaren mi 10. Gün onu anlayamadım adetinizin 1. Gününden son yaptığınız teste kadar kaç gün geçti
Öyle sayarsam bugün 19. günüm oluyor. O zaman devam edeyim yapmayaCanım eğer adetin 1. Gününü baz alıp sayıyorsan 10. Gün yumurtlama olmayabilir. Vallahi ben 20. Gün de görmüştüm sen devam et
Geç yumurtlayacaksınızdır belki adetinize kadar devam edin bence mümkünse hepsini aynı saatlerde gündüz yapmaya çalışınÖyle sayarsam bugün 19. günüm oluyor. O zaman devam edeyim yapmaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?