- 27 Kasım 2024
- 67
- 8
- 25
- Konu Sahibi yenigelintoys
Kızlar ovulasyon testime bakar mısınız?doktorum çift çizgi gördüğün günlerde ilişkiye gir demişti yumurtam çatlamış mi nerden anlayabilirim ne zamana kadr test yapmaya devam edicem söyler misiniz?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İkinci çizgi silik olduğunda çatlama olmuş oluyorYardımcı olursanız çok sevinirim
Yani çatlama olmuş muİkinci çizgi silik olduğunda çatlama olmuş oluyor
Testlerin sırasını anlamadım ben hepsinde 13 yazıyor bantlı olan fotoda 4 Test var orda en alttaki silik en son o ise çatlamışYani çatlama olmuş mu
En son olanı bugün yaptım çatlama olunca silik mi oluyormus adet gününe kdr devam etmem gerekio mu bu test icinTestlerin sırasını anlamadım ben hepsinde 13 yazıyor bantlı olan fotoda 4 Test var orda en alttaki silik en son o ise çatlamış
1 2 gün daha yapın tamamen silik çizgi olacaktır zaten o zaman bırakabilirsiniz pcos falan varmıEn son olanı bugün yaptım çatlama olunca silik mi oluyormus adet gününe kdr devam etmem gerekio mu bu test icin
Pcos yok çok Şükür sadece bı tanesi iyice siliklendigi anda mi birakicam bana negatif olana kdr yap diyenler oldu kafam karıştı çatlama olunca negatif olması mi gerekiyor yoksa silik çizgi mi1 2 gün daha yapın tamamen silik çizgi olacaktır zaten o zaman bırakabilirsiniz pcos falan varmı
Canım bende bu ay ilk defa yaptım benim 1 gün tam iki çizgi çıktı sonra hep silikti alttan 3. Yumurtlama allan ikinci ise çatlama dediler yanı bende hep silik ikinci çizgi varPcos yok çok Şükür sadece bı tanesi iyice siliklendigi anda mi birakicam bana negatif olana kdr yap diyenler oldu kafam karıştı çatlama olunca negatif olması mi gerekiyor yoksa silik çizgi mi
Anladim canım demek hep silik oluyor gebelik oldu mu sizde ben de yeni basladim sol tarafta ki fotoğraftaki testler 12 ve 13.gune aitCanım bende bu ay ilk defa yaptım benim 1 gün tam iki çizgi çıktı sonra hep silikti alttan 3. Yumurtlama allan ikinci ise çatlama dediler yanı bende hep silik ikinci çizgi var
Benim adetime 6 gün var ovulasyon testim tekrar koyulaşmaya başladı gebelik mi yoksa ikinci yumurta mu bilemiyorumAnladim canım demek hep silik oluyor gebelik oldu mu sizde ben de yeni basladim sol tarafta ki fotoğraftaki testler 12 ve 13.gune ait
İkinci yumurta olabilirBenim adetime 6 gün var ovulasyon testim tekrar koyulaşmaya başladı gebelik mi yoksa ikinci yumurta mu bilemiyorum
İnşallah belkide gebeliktirİkinci yumurta olabilir
İnşallahİnşallah belkide gebeliktir
merhaba benimkileri de yorumlar mısınız ilk kez bu ay kullanıyorum bu arada son 2 test aynı
çoklu olanlar geçen cumadan beri son ikisi de bugüne aitGün olarak belirtseydiniz daha iyi yardımcı olabilirim
Çoklu olanlarda yeni yumurtlama olmaya başlamis gibi görünüyo tarih ve gün olarak belirtirseniz sizin için daha iyi olur hangi gün yumurtladiginizi bilirsiniz, bugün olanlar da pik olmuş ilişki yapin , her gün aynı saatte öğlen veya gece 10 da testi yapın test yaparkenn sıvı ve yiyecek alımı yapmayin birde not alın hangi gün şu tarih diye o zaman iyi sonuç alırsınızçoklu olanlar geçen cumadan beri son ikisi de bugüne ait