- 22 Ekim 2024
- 25
- 3
- 24
- Konu Sahibi Hasretahmt
Kızlar bi bakar mısınız dün değerlendirdim bugün de pik daha koyu gibi geldi hatta konuştuğum kadın dün degerlendirdi bugünü pas geç dedi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim. Benim anlamadığım bişey var yumurtlamadan sonra çatlama olduğu zaman silikleşiyor ya çizgi ozamanlar da değerlendirme gerekiyordum o zaman da döllenme oluyor mu yoksa sadece yumurtlama mı önemliDün de yumurtanız iyi bi boyuttaymış ama bugün daha iyi bi boyutta. Sperm sorunu yoksa yumurtlama zamanları birkaç gün değerlendirebilirsiniz
Çatlamada da döllenme olabilir tabiiTeşekkür ederim. Benim anlamadığım bişey var yumurtlamadan sonra çatlama olduğu zaman silikleşiyor ya çizgi ozamanlar da değerlendirme gerekiyordum o zaman da döllenme oluyor mu yoksa sadece yumurtlama mı önemli
Yumurtlamadan 3 gun once ve 1 gun sonra onemli. Cunku sperm 72 saate kadar canli kalabiliyor yumurta 24 saatTeşekkür ederim. Benim anlamadığım bişey var yumurtlamadan sonra çatlama olduğu zaman silikleşiyor ya çizgi ozamanlar da değerlendirme gerekiyordum o zaman da döllenme oluyor mu yoksa sadece yumurtlama mı önemli
Pikden sonra çatlamayı gördün. Yumurta 24-48 saat içinde çatlayıp salınacak demek bu. Sonrasında da yumurta 12-24 saat yaşayabiliyor. O yüzden sperm sıkıntısı yoksa pikten sonra 3 gün üst üste değerlendirin. Eğer sperm sıkıntısı varsa gün aşırı değerlendirin.Teşekkür ederim. Benim anlamadığım bişey var yumurtlamadan sonra çatlama olduğu zaman silikleşiyor ya çizgi ozamanlar da değerlendirme gerekiyordum o zaman da döllenme oluyor mu yoksa sadece yumurtlama mı önemli
Teşekkür ederimÇatlamada da döllenme olabilir tabii
hmmm bunu bilmiyordum teşekkür ederimYumurtlamadan 3 gun once ve 1 gun sonra onemli. Cunku sperm 72 saate kadar canli kalabiliyor yumurta 24 saat
TeşekkürlerYumurtlamadan bır kac gun once degerlendırmek önemliymiş öle diyor kadın dogumcular
Merhaba ben ilk kez ovulasyon testine yapmaya başladım bu ay ama yorumlayamıyorum eica etsem bi bakar mısınız testlere en alttaki testi dün yaptım bugünüde birazdan yapacağımDün de yumurtanız iyi bi boyuttaymış ama bugün daha iyi bi boyutta. Sperm sorunu yoksa yumurtlama zamanları birkaç gün değerlendirebilirsiniz
Pikden sonra çatlamayı gördün. Yumurta 24-48 saat içinde çatlayıp salınacak demek bu. Sonrasında da yumurta 12-24 saat yaşayabiliyor. O yüzden sperm sıkıntısı yoksa pikten sonra 3 gün üst üste değerlendirin. Eğer sperm sıkıntısı varsa gün aşırı değerlendirin.
Pik illaki bir gün koyu olacak diye birşey değil 2-3 gün koyu gelebilir. Önemli olan koyudan sonra t çizgisinin açık olması. Geçen ay 19-20 koyu çıkmış. 21 . İnde çatlamış. Bu ay ise pik gördüm. Yine ovülasyon testi yapman gerek . T çizgisini c çizgisinden daha az koyulukta olması lazım. Öyle olunca çatlamış oluyor.Eki Görüntüle 3506532
Bu geçen ayki testlerim yumurtlama uzun sürüyor benim baksanıza bu ay da dün ve bugün çok koyuydu
Merhaba bir şey soramak istiyorum yumurtlama yada catlamada peceteye dilerken çok çok hafif pempe leke olur mu birde hafif bir şekilde adet ağrısı gibi ağrı olup bacaklara vurur muDün de yumurtanız iyi bi boyuttaymış ama bugün daha iyi bi boyutta. Sperm sorunu yoksa yumurtlama zamanları birkaç gün değerlendirebilirsiniz
Teşekkür ederim ben tam anlamıyorumPik illaki bir gün koyu olacak diye birşey değil 2-3 gün koyu gelebilir. Önemli olan koyudan sonra t çizgisinin açık olması. Geçen ay 19-20 koyu çıkmış. 21 . İnde çatlamış. Bu ay ise pik gördüm. Yine ovülasyon testi yapman gerek . T çizgisini c çizgisinden daha az koyulukta olması lazım. Öyle olunca çatlamış oluyor.