Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Daha var aynı renk veya daha koyu olması lazim
Bende sizinle aynı gün olup aynı gün bitmişim bende 11 inden beri yapıyorum ikinci çizgi gözükmüyor bile zor bela hep burda bakıyorum herkesin o kadar güzel çıkıyor ikiside bizde mi sorun var anlamadım ben birbirimizi haberdar edelim tarihlerimiz aynı ya
Sürekli silik çıkıyorBende sizinle aynı gün olup aynı gün bitmişim bende 11 inden beri yapıyorum ikinci çizgi gözükmüyor bile zor bela hep burda bakıyorum herkesin o kadar güzel çıkıyor ikiside bizde mi sorun var anlamadım ben birbirimizi haberdar edelim tarihlerimiz aynı ya
Benimde gözükmüyor bile zorla bakınca anca pik olmayacak gibime geliyor benimSürekli silik çıkıyor
Bakalım mutlaka olur günde 1 kere mi yapıyorsunuz hangi saatlerde yapıyorsunuz sizBenimde gözükmüyor bile zorla bakınca anca pik olmayacak gibime geliyor benim
Kac gun regl dongunuz? Ornegin 28 gunde 1de 14. Gunde oluyorMerhaba arkadaşlar 7 Kasım da regl oldum 10.kasim günü bitti 11 Kasım'da düzenli saatlerde ovulasyon testi yapıyorum lakin hala bu şekilde çıkıyor acaba pike var mıdır bu ne anlama geliyor
Evet 1 kere yapıyorum ovulasyon testini 20 li almışım o yüzden Trendyol satıcısı öğlen 2 den sonra yap dedi 3 de yapıyorum 12 de sıvı alımını kesiyorum sizBakalım mutlaka olur günde 1 kere mi yapıyorsunuz hangi saatlerde yapıyorsunuz siz
Bende sabahtan 11 gibi yapıyorum bugün de yokEvet 1 kere yapıyorum ovulasyon testini 20 li almışım o yüzden Trendyol satıcısı öğlen 2 den sonra yap dedi 3 de yapıyorum 12 de sıvı alımını kesiyorum siz
30 günde 1Kac gun regl dongunuz? Ornegin 28 gunde 1de 14. Gunde oluyor
Benimde yok bugünBende sabahtan 11 gibi yapıyorum bugün de yok
Muhtemelen dongunuzun 12-19 arasi sizinde yumurtlama zamaninizdir30 günde 1
Ayın 11.inden beri yapıyorum bende bugün pik oldu.Bende sizinle aynı gün olup aynı gün bitmişim bende 11 inden beri yapıyorum ikinci çizgi gözükmüyor bile zor bela hep burda bakıyorum herkesin o kadar güzel çıkıyor ikiside bizde mi sorun var anlamadım ben birbirimizi haberdar edelim tarihlerimiz aynı ya
Bilgi verir misiniz acaba günde 1 defa mi yapiyorsunuz yada hangi saatlerdeAyın 11.inden beri yapıyorum bende bugün pik oldu.
Birde marka olarak ne kullaniyorsunuzBilgi verir misiniz acaba günde 1 defa mi yapiyorsunuz yada hangi saatlerde
Günde 1 yapıyorum sabah ilk idrarla yapmıyorum.Genelde öğlen saatlerinde yapıyorum bazen 15.00 vbazen 16.00 olabiliyor.Ben regl bitti hemen yapmaya başladım ama bende çok nadir silik ya da pik olmaya yakındı hep.Bilgi verir misiniz acaba günde 1 defa mi yapiyorsunuz yada hangi saatlerde
artımed aldım. regl takvimimde bugün hamilelik olasılığım yüksekti döngüm 28-29 oluyo genelde.Birde marka olarak ne kullaniyorsunuz