- 19 Nisan 2020
- 557
- 353
- 29
-
- Konu Sahibi Tatszhayat
Bugun ilişki yaşa canımKızlar , ovülasyon testi yapmıştım iki gün önce çizgi çıkmadı , az önce yaptım bu şekilde . Bugün mü ilişki yaşanması gerekir yoksa aradan bir gün geçince mi
Çok teşekkür ederimBugun ilişki yaşa canım
Eşinizde sperm problemi yoksa yarında ilişki yaşa ve testi yapmaya devam et T çizgisi silikleşince yumurta çatlamış demektir o zaman ilişki yaşamayı bırakabilirsin zaten bu şekilde çift kırmızı çizgi 1 ya da 2 gün sürer
Bende bugun yumurtlama gördümÇok teşekkür ederim
Benim kine bakarmisiniz kafam karisti duzenli gun asiri iliskiye giriyor uz biz de kacirmamak icin nasil bakarmisinizBende bugun yumurtlama gördüm
Henüz pik olmamış ama yaklaşmış bu günleride değerlendirin c çizgisindeki kırmızılık gibi olacak diper çizgideBenim kine bakarmisiniz kafam karisti duzenli gun asiri iliskiye giriyor uz biz de kacirmamak icin nasil bakarmisiniz
Tşkler gün asırı ılıskı oluyor inşallah isteyen herkese rabbım nasıp etsınHenüz pik olmamış ama yaklaşmış bu günleride değerlendirin c çizgisindeki kırmızılık gibi olacak diper çizgide
Benım evılasyon testıme bakarmısınız 3 gündür yapamamıstım bu gün yaptım
Sankı bana bu hepsınden ıkı tarafıda koyu geldı ama bakarsanızC tarafmı köyü olması lazım T tarafmı benı bılgılendırımısınız çok merak edıyorum gün asırı da ilıskı yasıyoruZ sımdıddn tşkler canlar