Merhabalar kısaca özet geçicem 2 aydır korunmuyorum tiroid değerim 12.60 çıkmıştı bu ay 1.75 e düştü lh ve tüm değerlerim normal kadın doğum yumurta rezervinin çok iyi olduğunu herhangi bir sıkıntı olmadığını sadece hafif yumurta tembelliği olduğunu söyledi bu ay adetimin 1.gününden sayarak 9. günü falan doktora gittim yumurtamın 5-6-7 mm olduğunu daha büyümediğini haftaya yine gelmem gerektiğini söyledi dün tekrar gittim 10mm büyüdüğünü yumurtamın ama henüz çatlayacak kadar olgunlaşmadığını söyledi adet düzenleyici kullanıyorum korumasız 6 hapım kaldı bu süre içinde çatlar mı dedim net birşey söyleyemem dedi 2 günde bir ilişki önerdi eğer olmazsa beklemek istemediğim için yumurta büyütücü hap kullanmaya başlayacağım sorum şu belirli aralıklarla ovülasyon testi yaptım sonuç bu şekilde dünden beri adet olucak gibi ağrı kasıklarımda ve belimde ağrı oldu ara ara çatladımı çatlıyor mu büyüdümü bilmiyorum havuç muz falan yedim dün bolca çatlatır yazıyordu bana yardımcı olabilir misiniz acaba