- 4 Nisan 2024
- 278
- 96
-
- Konu Sahibi edadiyebirisi
Yok önceki günlere göre demek istedim çok silik çıkıyordu. 40-45 günde bir adet oluyorum. Pcos var ama günü sabit oluyorumKoyu çıkmamış ki. Kaç günde 1 adet oluyorsunuz
40-45 günse adetiniz 16. gün daha çok erken ya, 25-30. günler civarı yumurtlama olur benceYok önceki günlere göre demek istedim çok silik çıkıyordu. 40-45 günde bir adet oluyorum. Pcos var ama günü sabit oluyorum
Evet bende öyle tahmin ediyorum ama bir yandan da yumurtlama olmaz diye korkuyorum40-45 günse adetiniz 16. gün daha çok erken ya, 25-30. günler civarı yumurtlama olur bence
40-45 günse adetiniz 16. gün daha çok erken ya, 25-30. günler civarı yumurtlama olur bence
Bir gebenin günlüğü testi değil mi ? Ben bunu yumurtlama saydım değerlendirdim. Diğer gün silikleşti benim onu da çatlama saydım
Evet onun testi bana da yumurtlama gibi geldi bakalım yarın daha koyu cikarmi çıkmazsa çatlama sayarımBir gebenin günlüğü testi değil mi ? Ben bunu yumurtlama saydım değerlendirdim. Diğer gün silikleşti benim onu da çatlama saydım
Aynen değerlendir muhakkakEvet onun testi bana da yumurtlama gibi geldi bakalım yarın daha koyu cikarmi çıkmazsa çatlama sayarım
Bugün yumurtlama olduğunu bilmeden değerlendirmiştim tekrara gerek yok sanırım değil miAynen değerlendir muhakkak
Ahahahha yok yok dinlenme zamanıBugün yumurtlama olduğunu bilmeden değerlendirmiştim tekrara gerek yok sanırım değil mi
Evet
Ay çok sevindim
Görene kadar insan yumurtlamıcak sanıyor dimiAy çok sevindim
Evet ben hiç beklemiyordumGörene kadar insan yumurtlamıcak sanıyor dimi