Yumurtlama daha olmamış,her yumurtlamada çatlamada akıntı olmayabilir devam edin adet görene kadar her ay yumurtlama da olmayabilirKızlar normalde her ay yumurtlamam olurdu bu ayda yumurtlama ağrısı çektim akıntım da artış oldu ama hala ovulasyon testine devam ettiğim halde çift çizgiyi göremedim . Adetime 7 gün var çizce devam edeyim mi yoksa bu ay yumurtlama yok mu duruyor ?
21 inde olmuş çatlamış zatenKızlar normalde her ay yumurtlamam olurdu bu ayda yumurtlama ağrısı çektim akıntım da artış oldu ama hala ovulasyon testine devam ettiğim halde çift çizgiyi göremedim . Adetime 7 gün var çizce devam edeyim mi yoksa bu ay yumurtlama yok mu duruyor ?
Rica etsem benm testime de bakar mısınızYumurtlama daha olmamış,her yumurtlamada çatlamada akıntı olmayabilir devam edin adet görene kadar her ay yumurtlama da olmayabilir
ekleyin bakayımRica etsem benm testime de bakar mısınız
Sağ olsun birkaç kişi yazdı ama sizde bakınekleyin bakayım
Çok güzel bir yumurtlamaSağ olsun birkaç kişi yazdı ama sizde bakın
Teşekkür ederimmmmÇok güzel bir yumurtlama
Bugün 16.gün daha koyuyu gördüm sanrm yumurtlama bgün ne dersiniz ? Yumurtlama günü mü yoksa çatlamayı görünce mi degerlendirmek önemli ?Çok güzel bir yumurtlama
Yumurtlama devam ediyor 2.günmü bu yumurtlama gördüğünüz. Her ikisi de önemli yumurtlama çatlama ve çatlamadan sonraki günü değerlendirmelisiniz,eşinizde sorun var ise 2 günde birBugün 16.gün daha koyuyu gördüm sanrm yumurtlama bgün ne dersiniz ? Yumurtlama günü mü yoksa çatlamayı görünce mi degerlendirmek önemli ?
Dün akşam da iki çizgi aynı koyuluktaydı, bgün konrtl çizgisni geçmiş daha koyu olmuş, sprem sorunu var yok bilmiyoruz öyle bi test yaptırmadıkYumurtlama devam ediyor 2.günmü bu yumurtlama gördüğünüz. Her ikisi de önemli yumurtlama çatlama ve çatlamadan sonraki günü değerlendirmelisiniz,eşinizde sorun var ise 2 günde bir
Yumurtlama öncesi birliktelik olduysa 1 gün ara vererek devam edebilirsiniz yumurtlama zamanı peş peşe ilişki öneriliyor sorun varsa aralıklarla normalde de ara vererek yapabilirsiniz sperm uzun süre canlı kalıyor ama yumurtlama onun kadar uzun sürmüyor. Denk de gelmeyebilir sadece bir gün yumurtlama değerlenlendirip hamile kalanda varDün akşam da iki çizgi aynı koyuluktaydı, bgün konrtl çizgisni geçmiş daha koyu olmuş, sprem sorunu var yok bilmiyoruz öyle bi test yaptırmadık4 gündür oluyor bgn ve diger iki günde olursa 7 gün üst üste birlktelk olmuş olucak,bgn beklemeylm kararsızım
Evet tamamen nasip işi oluyor o gizemli kısımYumurtlama öncesi birliktelik olduysa 1 gün ara vererek devam edebilirsiniz yumurtlama zamanı peş peşe ilişki öneriliyor sorun varsa aralıklarla normalde de ara vererek yapabilirsiniz sperm uzun süre canlı kalıyor ama yumurtlama onun kadar uzun sürmüyor. Denk de gelmeyebilir sadece bir gün yumurtlama değerlenlendirip hamile kalanda var
Rabbim isteyen herkese nasip etsinEvet tamamen nasip işi oluyor o gizemli kısım
Aminnn inşallah en kısa zamandaRabbim isteyen herkese nasip etsin
Benim testime de bakabilir misiniz ?Yumurtlama daha olmamış,her yumurtlamada çatlamada akıntı olmayabilir devam edin adet görene kadar her ay yumurtlama da olmayabilir