- 24 Aralık 2022
- 566
- 220
- 25
- Konu Sahibi TOMURCUK_27
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Alttaki biraz daha koyulaşmış biraz daha takip edin ve diğerlerine göre en koyu günü yumurtlama kabul edin benceArkadaşlar ovulasyon testime bakar mısınız her yaptığımda bu şekilde iki çizgi çıkıyor koyu renkte yumurtlama.oldugunu nasıl anlayacağım
Hmm çok teşekkür ederim hsg çekildim ama şuan monodoks antibiyotik kullanıyorum 100 mg gebeliğe engel olur mu acaba bu ay tutar mıAlttaki biraz daha koyulaşmış biraz daha takip edin ve diğerlerine göre en koyu günü yumurtlama kabul edin bence
Antibiyotik hakkında bir fikrim yok ama inşallah tutarHmm çok teşekkür ederim hsg çekildim ama şuan monodoks antibiyotik kullanıyorum 100 mg gebeliğe engel olur mu acaba bu ay tutar mı
İnşallah yaAntibiyotik hakkında bir fikrim yok ama inşallah tutar
Siz hsg falan çekilmediniz dimi korunmayı bırakıp ovulasyon ile takip edince gebe kalabildinizAntibiyotik hakkında bir fikrim yok ama inşallah tutar
Evet çekilmedim geçen ay ovulasyonla takip etmemiştim olmamıştı bu ay takip edince oldu çok şükür Rabbim sizede nasip etsin sağlıklı bir şekildeSiz hsg falan çekilmediniz dimi korunmayı bırakıp ovulasyon ile takip edince gebe kalabildiniz
Amin ya canım inşallah gebelerin duası kabul olur deniyor çok çok dua et canım bizim içinEvet çekilmedim geçen ay ovulasyonla takip etmemiştim olmamıştı bu ay takip edince oldu çok şükür Rabbim sizede nasip etsin sağlıklı bir şekilde
Evet öyle deniyormuş tabiki dua ederim ya inşallah güzel sonuçlar alırsınızAmin ya canım inşallah gebelerin duası kabul olur deniyor çok çok dua et canım bizim için
Amin yaEvet öyle deniyormuş tabiki dua ederim ya inşallah güzel sonuçlar alırsınız
Canım ya pik olmuş mu testim çizgilerin hepsi aynı gibi geliyor bana birde sen kontrol eder misinEvet öyle deniyormuş tabiki dua ederim ya inşallah güzel sonuçlar alırsınız
Pik mi canım çizgilerin hepsi aynı gibi geliyorEvet öyle deniyormuş tabiki dua ederim ya inşallah güzel sonuçlar alırsınız
Bence artık pik olmuş canım değerlendir inşallah tutarPik mi canım çizgilerin hepsi aynı gibi geliyor
Bütün iki çizgiler aynı gibi geliyor bana ya öyle mi acaba bı değişiklik var ben mi fark etmiyorum bu akşam değerlendireceğim inşallahBence artık pik olmuş canım değerlendir inşallah tutar
Banada biraz daha koyulaşmışlar gibi geldi ne olur ne olmaz diye değerlendir inşallah tutar yaBütün iki çizgiler aynı gibi geliyor bana ya öyle mi acaba bı değişiklik var ben mi fark etmiyorum bu akşam değerlendireceğim inşallah
Amin ya inşallah değerlendirelim bakalım bir hafta hsg den sonra ilk defa değerlendireceğimBanada biraz daha koyulaşmışlar gibi geldi ne olur ne olmaz diye değerlendir inşallah tutar ya
Rabbim nasip etsin inşallah olurAmin ya inşallah değerlendirelim bakalım bir hafta hsg den sonra ilk defa değerlendireceğim
Amin canım. YaRabbim nasip etsin inşallah olur
Daha pik olmamıs beyaz taraftaki çizgi daha koyu olması gerekPik mi canım çizgilerin hepsi aynı gibi geliyor
Bana hepsi aynı gibi geliyor canım ya solda ki çizgiyi söylüyorsun dimi canım koyu olacakDaha pik olmamıs beyaz taraftaki çizgi daha koyu olması gerek