Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yumurtlama görünmüyor devam edinMerhaba ovulasyon testimi yorumlar mısınız?
Dün 2.cizgi koyulaşmıştı ama bugün yok denecek kadar silikYumurtlama görünmüyor devam edin
Fotoda koyu görünmüyor ona göre söyledim. T çizgisi ya aynı koyulukta olmalı yada daha koyu bu testlerin hiç biri öyle değilDün 2.cizgi koyulaşmıştı ama bugün yok denecek kadar silik
Anladım teşekkür ederimFotoda koyu görünmüyor ona göre söyledim. T çizgisi ya aynı koyulukta olmalı yada daha koyu bu testlerin hiç biri öyle değil
Teşekkür ederim sıvı tuketmemeye dikkat ettim ama haklısınız saati biraz kaçırmıştım13. Gun pik gibi gorunuyor yani 14. Gun catlama olmus gibi ama daha koyu olmaliydi t cizgisi. Bu testin saatle su icmekle falsn cok alakasi var. Ben dun sabah yaptim ilk idrar bile degildi ama su icmistim neredeyse hic cizgi yoktu. Su icmedim aksam uzeri tekrar yaptim. Pikten önceki gun cizgisi gibi koyuydu. Saatlere ve birkac saat susuz kalip test yapmaya dikkat edin. Ama bence 14. Gun yumurta catlamis. İnsallah 12-13-14-15 te deneme yapmissinizdir
İnşallahYumurtlama yok henüz inşallah atladiginiz ara günlerin birinde yumurtlamamissinizdir
Merhaba benim 2 gündür bu şekildeYumurtlama görünmüyor devam edin
Merhaba, pik görünüyor değerlendirin ve teste silik çıkana kadar devam edinMerhaba benim 2 gündür bu şekilde
Tamam teşekkür ederim silin çöktüğünü görünce de deneyelim mi pekiMerhaba, pik görünüyor değerlendirin ve teste silik çıkana kadar devam edin
Evet silik çıkıncıda değerlendirin çatlamış demek oluyor.Tamam teşekkür ederim silin çöktüğünü görünce de deneyelim mi peki
Anladım teşekkür ediyorumEvet silik çıkıncıda değerlendirin çatlamış demek oluyor.