- 27 Ekim 2022
- 32
- 2
- 22
- Konu Sahibi semrabummmm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Daha tam pozitif değil canım t binde en az c kadar koyu olmasi lazım pozitif olabilmesi icinKızlar ovulasyon testi yaptım pozitif mi sizce bir de pozitif gördükten ne kadar sonra yumurta olur
Daha tam pozitif değil canım t binde en az c kadar koyu olmasi lazım pozitif olabilmesi icin
Ben de de öyle oldu uygulamadan 4 gün sonra yumurtlama öyle yavaş yavaş koyuluyor renkEki Görüntüle 3165229 bende adetin 6.7.8 gününde yaptım böyle çıktı ne demek oluyor. 21 günde ilaçla adet oluyorum. Normalde bugün yumurtlama olması lazım yazıyor bi uygulama kullanıyorum da. Ama test sonuçlarım böyle. Anlamadım valla
Aa öyle mi devam ediyorum her gün teste inşallah bende görürüm koyuluğuBen de de öyle oldu uygulamadan 4 gün sonra yumurtlama öyle yavaş yavaş koyuluyor renk
Olmus sanirimBenimde test sonuçlarım böyle arkadaşlar en son Bugün yaptımEki Görüntüle 3166509
Eki Görüntüle 3165229 bende adetin 6.7.8 gününde yaptım böyle çıktı ne demek oluyor. 21 günde ilaçla adet oluyorum. Normalde bugün yumurtlama olması lazım yazıyor bi uygulama kullanıyorum da. Ama test sonuçlarım böyle. Anlamadım valla
Adetin 6.gününde başladım her gün yaptım daha yumurtlama gününü göremedimOlmak üzere gibi görünüyor ilacla mı adet oluyorsunuz? bende ilacla oluyorum, bu ay ovulasyon testine basladım bende siz adet biter bitmez teste baslıyor musunuz
Adetin 6.gününde başladım her gün yaptım daha yumurtlama gününü göremedim
Bende hep t çizgisi silik olarak çıktı hiç tek çizgiyle karşılaşmadım. Ama bence siz o silik olan günü değerlendirinYa benim 2 gün önce yaptığım test o an tek çizgiydi. Şuan t çizgiside biraz netleşmiş acaba hangisini dikkate almamız gerekiyor. Sizde böyle bişey oldumu
Bende hep t çizgisi silik olarak çıktı hiç tek çizgiyle karşılaşmadım. Ama bence siz o silik olan günü değerlendirin