Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aynen pik daha net sanki sizinkinde 21iHatta buydu benimkiler de. Ben yumurtladım diye düşündüm 20-21 ini
Birşey sorabilir miyim size bende ovülasyon testine başlıcam regl bitiminden ne zaman sonra başlamam lazım yapmayaHatta buydu benimkiler de. Ben yumurtladım diye düşündüm 20-21 ini
canım ilk kez yapacaksan yani yumurtlamanı hiç bilmiyorsan bittikten sonra hemen başla. Her gün aynı saatte, en az 2 saat sıvı almadan yapBirşey sorabilir miyim size bende ovülasyon testine başlıcam regl bitiminden ne zaman sonra başlamam lazım yapmaya
bence sizin de 13 ü akşamı yumurtlama başlmış. 14 ü de yumurtlama. Muhtemelen 15. gün artık çatlama olmuşaynen pik daha net sanki sizinkinde 21i
Tamam çok teşekkür ederimcanım ilk kez yapacaksan yani yumurtlamanı hiç bilmiyorsan bittikten sonra hemen başla. Her gün aynı saatte, en az 2 saat sıvı almadan yap
Regl olduğunuz ilk günden sayın 11. Gün test yapmaya başlayın.Birşey sorabilir miyim size bende ovülasyon testine başlıcam regl bitiminden ne zaman sonra başlamam lazım yapmaya
Tamamdır çok teşekkür ederimRegl olduğunuz ilk günden sayın 11. Gün test yapmaya başlayın.
Genelde ortasında yumurtlanır.
Eger ortasında çıkmazsa regl bitiminde yaparsınız.
Gene çıkmazsa regl olacağınıza yakın yaparsınız.
Baktim simdi sizinkine bencede olmamış yumurtlama devam edin testi yapmayaBen de daha öncesinde başlamıştım ama onlar bayaa slikti zaten. Testleri aldığım hesaba attım resmî henüz yumurtlamamışsın C çizgisi kadar koyu olmamış hiç dedi