- 31 Mayıs 2018
- 715
- 579
- 53
- Konu Sahibi Bir sevgili
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Henüz yumurtlama gerçekleşmemiş canım ama lh yükselmeye başlamış büyük ihtimalle Bi kaç güne yumuttlayabilirsin takibe devam etKızlar ovülasyon testini kullanmaya geçen ay başladım burdan görmüştüm. Ama ilişki planlaması yapılıyor mu bilemiyorum ya da nasıl oluyor. Yardımcı olursanız çok sevinirim
Yumurtlama olduğu gün ve sonrasındaki 2 günü değerlendirin camçnım hatta bu günleri bile 1er gün arayla değerlendirebilirsiniz çünkü yumurtlama dan önceki 3 günde önemli döllenme için.Kızlar ovülasyon testini kullanmaya geçen ay başladım burdan görmüştüm. Ama ilişki planlaması yapılıyor mu bilemiyorum ya da nasıl oluyor. Yardımcı olursanız çok sevinirim
Çok teşekkür ederim.Yumurtlama olduğu gün ve sonrasındaki 2 günü değerlendirin camçnım hatta bu günleri bile 1er gün arayla değerlendirebilirsiniz çünkü yumurtlama dan önceki 3 günde önemli döllenme için.
Ne demek canımÇok teşekkür ederim.bende kararsızdım bilmediğim için 2 güne 1 mi günde mi bilemiyordum
Aaa deneyeyim bir bunuNe demek canımyumurtlama olana kadar 2 günde 1 dwğerlendirirsiniz iste yumurtlama dan sonraki 3 günü de her gün değerlendirin işte
bu arada ilişki önce eşinize sade kahve ve bitter çikolata yedirin mutlaka spermlerin hareketlerini artırıyor
![]()
Canım testinde yımurtlama şuan yok. Yumurtlamayo görünce 3 gün üst üste ilişki oluyor...Kızlar ovülasyon testini kullanmaya geçen ay başladım burdan görmüştüm. Ama ilişki planlaması yapılıyor mu bilemiyorum ya da nasıl oluyor. Yardımcı olursanız çok sevinirim
En son dün yaptım. Bugün saat 3 ile 4 arası yine yapacağımCanım testinde yımurtlama şuan yok. Yumurtlamayo görünce 3 gün üst üste ilişki oluyor...
Sanki dün de olmamış gibi bakalıö bugün nasış çıkavak. Bak o testte ben yaptığımda bögle çıkmıştıEn son dün yaptım. Bugün saat 3 ile 4 arası yine yapacağım
Sanki dün de olmamış gibi bakalıö bugün nasış çıkavak. Bak o testte ben yaptığımda bögle çıkmıştı Eki Görüntüle 2639599
[/QUOT
Yumurtlama olmuş bugün ve 3 gün hergun yani değerlendir yine her gunteste devamı t siliklesirse o gün ve arkasındaki iki gün daha değerlendir
Yarın siliklesir de eğer dün bugün ve iki gün pazartesi yumurta oldu ise yarın catlarsa pazartesi salı Çarşamba Perşembe günleri değerlendir
12. Gün en koyu günüydü ama eskidiği için pek belli değil. sürekli yenisini çektim hergün görülmemiş canım silinmeye başlamış renkler solmuş. Bak bu 12. Günün. Yumurtlamam 12. GündüSanki dün de olmamış gibi bakalıö bugün nasış çıkavak. Bak o testte ben yaptığımda bögle çıkmıştı Eki Görüntüle 2639599
Evet 12.gün biraz daha belirgin gibi.. bu testten bende yapmıştım bak yumurtlamam böyle gçzükmüştü. Sana örnek olsun12. Gün en koyu günüydü ama eskidiği için pek belli değil. sürekli yenisini çektim hergün görülmemiş canım silinmeye başlamış renkler solmuş. Bak bu 12. Günün. Yumurtlamam 12. Gündü
Yani bana örnek olsun tabi ama benim ki böyle olmuyor. Boyayım mı ne yapayım anlamadım. Olmuyor yani ne yapabilirim. Sizce vaz mı geçmeliyim. Çünkü bu rengin koyu olması örnek alınınca uygulanacak birşey değil ki, benim ki de böyle oluyor. Sizce nasıl bir örnek almalıyım sizden. Lütfen yardımcı olun. Testi kırmızı keçeli ile mi boyayayım. Yoksa yumurtalıklarıma kırbaç çekip siz neden bu kadar koyu test vermiyorsunuz mu demeliyim. Nasıl örnek alabilirm sizi.Evet 12.gün biraz daha belirgin gibi.. bu testten bende yapmıştım bak yumurtlamam böyle gçzükmüştü. Sana örnek olsunEki Görüntüle 2639629
Hayır da neden bu kadar kızdığınızı anlamadım... ben sadece örnek olsun yardımcı olmak adına göstermek istemiştim afedersiniz. Bidaha yorum yapmam iyi günlerYani bana örnek olsun tabi ama benim ki böyle olmuyor. Boyayım mı ne yapayım anlamadım. Olmuyor yani ne yapabilirim. Sizce vaz mı geçmeliyim. Çünkü bu rengin koyu olması örnek alınınca uygulanacak birşey değil ki, benim ki de böyle oluyor. Sizce nasıl bir örnek almalıyım sizden. Lütfen yardımcı olun. Testi kırmızı keçeli ile mi boyayayım. Yoksa yumurtalıklarıma kırbaç çekip siz neden bu kadar koyu test vermiyorsunuz mu demeliyim. Nasıl örnek alabilirm sizi.
Merhaba böyle ikisi koyu olunca iliskiye girilmeli dogru dimi ? Siz hamile kaldınız mi acaba ?Evet 12.gün biraz daha belirgin gibi.. bu testten bende yapmıştım bak yumurtlamam böyle gçzükmüştü. Sana örnek olsunEki Görüntüle 2639629
Evet canım hamile kaldım. Ama bebeğimi kaybettim 12 haftalıktı.Merhaba böyle ikisi koyu olunca iliskiye girilmeli dogru dimi ? Siz hamile kaldınız mi acaba ?
Yazdığınız üslup kelimeler ne kadar çirkin,okurken öyle utandim ki adiniza. Burda bi suru insan ayni sey icin dua edip birbirine uyguladiklari bildikleri duyduklari seyleri anlatip derman olmaya çalışıyor, kimisi umut oluyor kimisi umut arıyor, moral icin bile yorumlari okuyorum ben. Gerçekten çok üzüldüm yaziklariniza, şu bayram günü kelimeleriniz gerçekten cok çok kırıcı. Allah affetsinYani bana örnek olsun tabi ama benim ki böyle olmuyor. Boyayım mı ne yapayım anlamadım. Olmuyor yani ne yapabilirim. Sizce vaz mı geçmeliyim. Çünkü bu rengin koyu olması örnek alınınca uygulanacak birşey değil ki, benim ki de böyle oluyor. Sizce nasıl bir örnek almalıyım sizden. Lütfen yardımcı olun. Testi kırmızı keçeli ile mi boyayayım. Yoksa yumurtalıklarıma kırbaç çekip siz neden bu kadar koyu test vermiyorsunuz mu demeliyim. Nasıl örnek alabilirm sizi.
Yorum yapmadan edemedim kusura bakmayin, bozmayin moralinizi cok uzuldum yazanlara.Hayır da neden bu kadar kızdığınızı anlamadım... ben sadece örnek olsun yardımcı olmak adına göstermek istemiştim afedersiniz. Bidaha yorum yapmam iyi günler
Ben açıkcası yorum yapmak istemiyorum artık insanlara. Belki yardımcı olurum diye yazmışyım. Ama pişman oldumYazdığınız üslup kelimeler ne kadar çirkin,okurken öyle utandim ki adiniza. Burda bi suru insan ayni sey icin dua edip birbirine uyguladiklari bildikleri duyduklari seyleri anlatip derman olmaya çalışıyor, kimisi umut oluyor kimisi umut arıyor, moral icin bile yorumlari okuyorum ben. Gerçekten çok üzüldüm yaziklariniza, şu bayram günü kelimeleriniz gerçekten cok çok kırıcı. Allah affetsin
Çok çok teşekkür ederim gerçekten... allah isteyen herkese nasip etsin... olsum belki onun da canı başka konuda sıkkın olduğu için yazmıştır. Ne diyim...Yorum yapmadan edemedim kusura bakmayin, bozmayin moralinizi cok uzuldum yazanlara.Allah bir an once yüzünüzü bebek sevinci ile güldürsün inşallah. İyi bayramlar
![]()