Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testime bakar mısınız?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

evet canım çoğu iyi huylu oluyor ama takip altında olmasında fayda var
gebeliği imkansız hale getirmiyor mesela benim komşumun 10 mm boyutunda tümörü vardı neredeyse kör olacaktı doktorlar acilen ameliyat olması gerektiğini söylediler ama kadın o ay hamile kaldı maşallah nur topu gibi bi oğlu var

Henüz yumurtanız çatlamamış
Çatladığı an çok koyu oluyor. her gün aynı saatte devam
Sanırım bana cevap verdiniz, emin olamadım ama :) bana da bugün yapıcağım test daha koyu çıkabilir gibi geliyo. Bakalım akşam saat 7 civarı bugünkü testi yapıcam

Sanırım bana cevap verdiniz, emin olamadım ama :) bana da bugün yapıcağım test daha koyu çıkabilir gibi geliyo. Bakalım akşam saat 7 civarı bugünkü testi yapıcam

Konu sahibide senin de henüz olmamış. Baya koyuyu görmelisiniz ,sabırla devam edin.. İnşaALLAH göreceksiniz.
Bu arada gün aşırı ilişkiye devam edin.

Konu sahibide senin de henüz olmamış. Baya koyuyu görmelisiniz ,sabırla devam edin.. İnşaALLAH göreceksiniz.
Kusuruma bakmayın ben hemen atladım cevaba ben buraya dün akşamki testimi vile atmamışım sanırım. Şimdi atıyorum, bu test dün akşamli testim, pik olmuş mu artık sizce?

Eklentiler

• 20180905_001037-1.jpg
    38,5 KB · Görüntüleme: 30
Kusuruma bakmayın ben hemen atladım cevaba ben buraya dün akşamki testimi vile atmamışım sanırım. Şimdi atıyorum, bu test dün akşamli testim, pik olmuş mu artık sizce?

Olmuş ama sanki bugün daha belirgin olacak gibi.
Artık adete kadar gün aşırı denemelere devam kolay gelsin :)

evet aynen dediğiniz gibi olmamış. Prolaktin yüksekliği çıktı o sebeple yumurtanın çatlamasını engellemiş. Adet göremedim o sebeple.
teşekkürler:) siz bu işi anlıyorsunuz bir sonraki ovulasyon testimde görüşmek dileğiyle

bence seninki pik olmuş gibi ama diğer günleri de beraber çek at. Bunda karşılaştırma önemli

Prolaktin yüksekliği çıkıp ta 2 arkadaşımın hamile olduğunu gördüm
Senin de önümüz ay tutar inşaALLAH ... Bekliyorum testlerini ama hcg

bence seninki pik olmuş gibi ama diğer günleri de beraber çek at. Bunda karşılaştırma önemli
Bunlar bütün testlerim canım. Son yaptığım dün akşamki, dün akşamki 10 dk içerisinde kıpkırmızı oldu, diğer belirgin gibi görünenler yarım saat sonra falan o hale geldiler. Yıldızlı olanlarda da ilişki oldu

Eklentiler

• 20180905_105313-1.jpg
    20,7 KB · Görüntüleme: 29
bunlar çok belirgin gözükmüyor. tek attığın fotoğraf baya koyuydu ama, sen o koyuluktan sonra silikleşene kadar devam et

bunlar çok belirgin gözükmüyor. tek attığın fotoğraf baya koyuydu ama, sen o koyuluktan sonra silikleşene kadar devam et
Tek attığım fotoğraf daha ıslaktı, testi yaptıktan 10 dk sonra çekmiştim fotoğrafı. Şimdi testler kurudu, kuruyan testler hep soluk bi renkte görünüyo. Ben öyle yapıcam artık, teste devam edicem çalışmalara da devam :)

aynen çalışmaları bırakma sen her halükarda.. ne zaman olacağı belli olmaz

Dostinex'i kullanmaya başladım. Bu hafta 1 tanesi bitti. Lh durumumu denemek için test yaptım. Çizgi henüz silik ama kalınlaştı ve normale dönmeye başladı sanki. Çok sevindim. Gerçekte, fotoğraftakinden bir tık daha koyu.
Dostinexe ve ovulasyon testlerine devam

Hadi hayırlısı canım, her gün biraz daha koyulaşır artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…