şaşırtıcı olmuş gerçekten çok geçmiş olsun
benim de 2012 senesinde prolaktin yüksekliği çıkmıştı ama değerim kaçtı hiç hatırlamıyorum. 1 sene ilaç kullandırmıştı bana. mr da çekilmişti iyi huylu korkmana gerek yok falan dedi. tedavi bitince yeniden çektirmeliydim ama gitmedim ihmal ettim biraz.
geçen sene de yine yaşadım. bu sefer değerim 55 'ti. 2 ay ilaç kullandım 2,34'e düştü. O aralar gebelik düşünmediğim için hiç umursamamıştım.
Sanırım bana cevap verdiniz, emin olamadım ama :) bana da bugün yapıcağım test daha koyu çıkabilir gibi geliyo. Bakalım akşam saat 7 civarı bugünkü testi yapıcamHenüz yumurtanız çatlamamış
Çatladığı an çok koyu oluyor. her gün aynı saatte devam
Sanırım bana cevap verdiniz, emin olamadım ama :) bana da bugün yapıcağım test daha koyu çıkabilir gibi geliyo. Bakalım akşam saat 7 civarı bugünkü testi yapıcam
Kusuruma bakmayın ben hemen atladım cevabaKonu sahibide senin de henüz olmamış. Baya koyuyu görmelisiniz ,sabırla devam edin.. İnşaALLAH göreceksiniz.
Bu arada gün aşırı ilişkiye devam edin.
Kusuruma bakmayın ben hemen atladım cevababen buraya dün akşamki testimi vile atmamışım sanırım. Şimdi atıyorum, bu test dün akşamli testim, pik olmuş mu artık sizce?
evet aynen dediğiniz gibi olmamış. Prolaktin yüksekliği çıktı o sebeple yumurtanın çatlamasını engellemiş. Adet göremedim o sebeple.Konu sahibide senin de henüz olmamış. Baya koyuyu görmelisiniz ,sabırla devam edin.. İnşaALLAH göreceksiniz.
Bu arada gün aşırı ilişkiye devam edin.
bence seninki pik olmuş gibi ama diğer günleri de beraber çek at. Bunda karşılaştırma önemliKusuruma bakmayın ben hemen atladım cevababen buraya dün akşamki testimi vile atmamışım sanırım. Şimdi atıyorum, bu test dün akşamli testim, pik olmuş mu artık sizce?
Çok teşekkür ederim çok yardımcı oldunuz :) evet sonuna kadar denemeye devam :)Olmuş ama sanki bugün daha belirgin olacak gibi.
Artık adete kadar gün aşırı denemelere devamkolay gelsin :)
evet aynen dediğiniz gibi olmamış. Prolaktin yüksekliği çıktı o sebeple yumurtanın çatlamasını engellemiş. Adet göremedim o sebeple.
teşekkürler:) siz bu işi anlıyorsunuz bir sonraki ovulasyon testimde görüşmek dileğiyle
Bunlar bütün testlerim canım. Son yaptığım dün akşamki, dün akşamki 10 dk içerisinde kıpkırmızı oldu, diğer belirgin gibi görünenler yarım saat sonra falan o hale geldiler. Yıldızlı olanlarda da ilişki oldubence seninki pik olmuş gibi ama diğer günleri de beraber çek at. Bunda karşılaştırma önemli
inşallah canım aminProlaktin yüksekliği çıkıp ta 2 arkadaşımın hamile olduğunu gördüm
Senin de önümüz ay tutar inşaALLAH ... Bekliyorum testlerini ama hcg
bunlar çok belirgin gözükmüyor. tek attığın fotoğraf baya koyuydu ama, sen o koyuluktan sonra silikleşene kadar devam etBunlar bütün testlerim canım. Son yaptığım dün akşamki, dün akşamki 10 dk içerisinde kıpkırmızı oldu, diğer belirgin gibi görünenler yarım saat sonra falan o hale geldiler. Yıldızlı olanlarda da ilişki oldu
Tek attığım fotoğraf daha ıslaktı, testi yaptıktan 10 dk sonra çekmiştim fotoğrafı. Şimdi testler kurudu, kuruyan testler hep soluk bi renkte görünüyo. Ben öyle yapıcam artık, teste devam edicem çalışmalara da devam :)bunlar çok belirgin gözükmüyor. tek attığın fotoğraf baya koyuydu ama, sen o koyuluktan sonra silikleşene kadar devam et
aynen çalışmaları bırakma sen her halükarda.. ne zaman olacağı belli olmazTek attığım fotoğraf daha ıslaktı, testi yaptıktan 10 dk sonra çekmiştim fotoğrafı. Şimdi testler kurudu, kuruyan testler hep soluk bi renkte görünüyo. Ben öyle yapıcam artık, teste devam edicem çalışmalara da devam :)
Hadi hayırlısı canım, her gün biraz daha koyulaşır artıkDostinex'i kullanmaya başladım. Bu hafta 1 tanesi bitti. Lh durumumu denemek için test yaptım. Çizgi henüz silik ama kalınlaştı ve normale dönmeye başladı sanki. Çok sevindim. Gerçekte, fotoğraftakinden bir tık daha koyu.
Dostinexe ve ovulasyon testlerine devam
Eki Görüntüle 2187518
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?