• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

OVULASYON TESTİME BAKAR MISINIZ KIZLARR

meleklk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2024
89
15
3
24
Kızlar merhaba 24 Kasım adet olduğun tarih 29 kasımda bitiyor ve ovulasyon testine başlıyorum ilk defa kullanıyorum adetten çıktıktan sonra baştaki çizgi diğerlerine göre daha koyu neden bilmiyorum sonra silikleşmeye başlıyor pik olana kadar devam etmelimiyim Şuan normal mi bu çizgiler

Eklentiler

• IMG_0450.jpeg
    IMG_0450.jpeg
    90,7 KB · Görüntüleme: 82
Kızlar merhaba 24 Kasım adet olduğun tarih 29 kasımda bitiyor ve ovulasyon testine başlıyorum ilk defa kullanıyorum adetten çıktıktan sonra baştaki çizgi diğerlerine göre daha koyu neden bilmiyorum sonra silikleşmeye başlıyor pik olana kadar devam etmelimiyim Şuan normal mi bu çizgiler
Daha devam et aynı koyulukta olana kadar havuc da ye 🙏

Ama cok da kafaya takmadn yap hormonlarını etkıleme kı rahat ol gebelik rahat oluşşun stres kafaya takmak herseyın başı unutmayalım
7 aydır evliyim eşimle ben çok istiyoruz bebek Allah inşallah nasip eder ben büyük etkenin çikolata kisti olduğunu düşünüyorum ama daha 2 cm ve doktor önemsemedi bile çıkolata kistiyle çok hamile kadınlar var umarım bende bu ay hamile kalabilirim dua edin 🥹

7 aydır evliyim eşimle ben çok istiyoruz bebek Allah inşallah nasip eder ben büyük etkenin çikolata kisti olduğunu düşünüyorum ama daha 2 cm ve doktor önemsemedi bile çıkolata kistiyle çok hamile kadınlar var umarım bende bu ay hamile kalabilirim dua edin 🥹
Tabıkide kalınabılır umutsuzluk yok ama yumurtlama gunlerı işte en buyuk etken ılıskıden sonra acaba tuttu mu dusuncesıdır bu insanı gerılıyor ben de 8ay ugrastım kist mı engel dedım neler neler dusundum ama yumurtlama gununde testlerden vazgctm adet uygulamasını sildım en onemlısı o yumurtlama gunu 10günse misal o sürecte delı gıbı yoruldum kendıme meşgulıyet buldum cok sukur kafaya takmadım ve hamıle kaldım o yuzden en önemli sey acaba hamıle kalır mıyım olmıcak sırf bu yuzden ilişki olmasın sen ıstedgn ıcın olsun bırak ıkı gunde 3de arayla yaşayın cunku bu testlerde stres yapıyor ama ıyı gelıcegını dusunuyorsan tabi kı yap ben senım kafanı karıstıramam ama anlarsan eger yazdıgımı ne demeye çalıştıgımı da bılıceksın bende kımseyı dınlemedım ama kendıme soz verdim bak sadece 15gun dişimi sıkmıstım hele ben takıntlı bırı olarak kafaya takmaya bayılırım ztn

Tabıkide kalınabılır umutsuzluk yok ama yumurtlama gunlerı işte en buyuk etken ılıskıden sonra acaba tuttu mu dusuncesıdır bu insanı gerılıyor ben de 8ay ugrastım kist mı engel dedım neler neler dusundum ama yumurtlama gununde testlerden vazgctm adet uygulamasını sildım en onemlısı o yumurtlama gunu 10günse misal o sürecte delı gıbı yoruldum kendıme meşgulıyet buldum cok sukur kafaya takmadım ve hamıle kaldım o yuzden en önemli sey acaba hamıle kalır mıyım olmıcak sırf bu yuzden ilişki olmasın sen ıstedgn ıcın olsun bırak ıkı gunde 3de arayla yaşayın cunku bu testlerde stres yapıyor ama ıyı gelıcegını dusunuyorsan tabi kı yap ben senım kafanı karıstıramam ama anlarsan eger yazdıgımı ne demeye çalıştıgımı da bılıceksın bende kımseyı dınlemedım ama kendıme soz verdim bak sadece 15gun dişimi sıkmıstım hele ben takıntlı bırı olarak kafaya takmaya bayılırım

Çok dogru soyluyorsun bende biliyorum aslında kafaya takmasam olucak ama etrafımdaki insanlar o kadar etken ki surekli hamile misin bir problem yok deme hep sorular sordukları için ne kadar da kafaya takmıyorum desemde takıyorum aslında bu ay kendime söz vermiştim akışına bırakıcam diye en son ovulasyon testinide yapim sonra bırakıcam dedim ilk defa kullanıyorum bu testi ama boyle de gün sayıyorum sürekli bu da kotu bir şey surekli aklımda oluyor testi yapim 2 saat once sıvı alınımını kesmem lazım gun içinde surekli kafam orda kalıyor niye silik çıkıyor normalmi düşüncesi de var bu ay da çol stresli geçti benim için eşim en buyuk destekçim ama pisklojikmen artık eşime bile bulaşmaya başladım olur olmadık şeyi sorun etmeye başladım beni allahtan ki alttan alıyor sanırım biraz rahatlamam lazım ve bu bebek düşüncesini kafamdan atmam gerekiyor

Çok dogru soyluyorsun bende biliyorum aslında kafaya takmasam olucak ama etrafımdaki insanlar o kadar etken ki surekli hamile misin bir problem yok deme hep sorular sordukları için ne kadar da kafaya takmıyorum desemde takıyorum aslında bu ay kendime söz vermiştim akışına bırakıcam diye en son ovulasyon testinide yapim sonra bırakıcam dedim ilk defa kullanıyorum bu testi ama boyle de gün sayıyorum sürekli bu da kotu bir şey surekli aklımda oluyor testi yapim 2 saat once sıvı alınımını kesmem lazım gun içinde surekli kafam orda kalıyor niye silik çıkıyor normalmi düşüncesi de var bu ay da çol stresli geçti benim için eşim en buyuk destekçim ama pisklojikmen artık eşime bile bulaşmaya başladım olur olmadık şeyi sorun etmeye başladım beni allahtan ki alttan alıyor sanırım biraz rahatlamam lazım ve bu bebek düşüncesini kafamdan atmam gerekiyor

Aynı seyler ıkı ay önceye kadar yaşadadım eşim herseye ama herseye yasak koydu rahatlamam ıcım elınden gelenı yaptı bu kadınlar kulübüne girerse sana hakkımı helal etmem dedi ben girememiştim bak seni burası çok etkiliyor falan dedi yumurtlama testi mi hepsini çöpe attım sonra kendime boyama aldım Trendyoldan sayılarla boyama diye panolar var o kadar çok kafam dağıldı ki o yumurtlama günlerinde elişi falan yaptım derken hamileymişim bilmiyordum insan ne zaman vazgeçiyor aylarca negatif gördükten sonra artık insanın bir umudu kalmıyor hayal kırıklığı yaşadığı için yine aynı şekilde bu ayda öyle olacak psikolojisine giriyor ve ben öyle olaraktan zaten tamamen kafamdan silmiştim ama sen öyle olma kendine meşgul olacak şeyler bul mesela onları düşünmek yerine sen de o an farklı şeyleri düşün sana iyi gelen ne varsa onunla ilgilen boyama yapmayı seviyorsan sen de ben gibi boyamalar yap

Back
X