kızlar merhaba 2 yıllık evliyim evliliğimin ilk aylarında doğum kontrol hapıyla korunuyordum daha sonra geri çekilme yöntemiyle korunmaya başladık. 5-6 aydır adet düzensizliği yaşıyorum adet döngüm 50 güne kadar çıktı bazı aylarda. Dr stresten olabileceğini söyledi. Hormon testinde değerlerim normal çıktı. Bu ay denemeye başladık ovülasyon testi kullanıyorum adetim bitikten 10 gün sonra kullanmaya başladım sonuç sürekli çift çıkıyor sizce neden olabilir yardımcı olursanız yorumlarsanız çok sevinirim. Uzun oldu hakkınızı helal edin
Pkonuz var mı acaba Lh hormonu hep yüksek seyretmiş adet düzensizliğinizde varmış pcos olabilirsiniz belki hormon baktırın isterseniz adetin 3.günü önceden baktırdıysanız atın bi sonuçları belki yorum yapan olur her bebek isteyen anlıyor az çok hormonlar da olmasa bile vajinal ultrasonda pko çıkabiliyorkızlar merhaba 2 yıllık evliyim evliliğimin ilk aylarında doğum kontrol hapıyla korunuyordum daha sonra geri çekilme yöntemiyle korunmaya başladık. 5-6 aydır adet düzensizliği yaşıyorum adet döngüm 50 güne kadar çıktı bazı aylarda. Dr stresten olabileceğini söyledi. Hormon testinde değerlerim normal çıktı. Bu ay denemeye başladık ovülasyon testi kullanıyorum adetim bitikten 10 gün sonra kullanmaya başladım sonuç sürekli çift çıkıyor sizce neden olabilir yardımcı olursanız yorumlarsanız çok sevinirim. Uzun oldu hakkınızı helal edin
Çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için yumurtlama oldu mu anlayamadım pek bilgim yok bu konulardaTest T eğer Kontrol C den koyu ise yumurtlama vardır. Bazı testlerinizde örneğin 29.11 bunu görebiliyoruz. Düzenli beslenin, stresi azaltın herşey yoluna girecektir.
Farklı 2 dra gittim gecikmeden kaynaklı Hormon tahlillerinde bir sıkıntı gözükmüyor farklı bir test yada vajinal ultrason yapmadılar. geçen ay baktırmıştım değerlerime görsel ekliyeyim dileyen anlayan arkadaşlarımız yorumlabilirPkonuz var mı acaba Lh hormonu hep yüksek seyretmiş adet düzensizliğinizde varmış pcos olabilirsiniz belki hormon baktırın isterseniz adetin 3.günü önceden baktırdıysanız atın bi sonuçları belki yorum yapan olur her bebek isteyen anlıyor az çok hormonlar da olmasa bile vajinal ultrasonda pko çıkabiliyor
Burada sadece lh var fsh amh prolaktin estradiol tsh bunlarda bakılmalı bir tek lh a göre yorum yapılamazFarklı 2 dra gittim gecikmeden kaynaklı Hormon tahlillerinde bir sıkıntı gözükmüyor farklı bir test yada vajinal ultrason yapmadılar. geçen ay baktırmıştım değerlerime görsel ekliyeyim dileyen anlayan arkadaşlarımız yorumlabilir
Onlarıda paylaşıyorum inşallah yorumlayan arkadaşlarımız olurBurada sadece lh var fsh amh prolaktin estradiol tsh bunlarda bakılmalı bir tek lh a göre yorum yapılamaz
Evet pko gibi görünüyor lh hormonu fsh tan bir buçuk kat yüksek oluşu pko göstergesi estradiol de fazla yüksek siz başka bir doktora daha gidin ama yüksek ihtimal pko duruyor vajinalde bi bakılırOnlarıda paylaşıyorum inşallah yorumlayan arkadaşlarımız olur
Evet pko gibi görünüyor lh hormonu fsh tan bir buçuk kat yüksek oluşu pko göstergesi estradiol de fazla yüksek siz başka bir doktora daha gidin ama yüksek ihtimal pko duruyor vajinalde bi bakılır
Dr hiç bir bilgi vermedi bana normal değerlerin dedi farklı bir dra Randevu aldım haftaya ona gideceğim.
hamile değilim sanırım pcostan dolayı böyle çıkıyor çok tecrübesizim bu konuda haftaya gidicem doktora inşallah Allah nasip eder hayırlısıyla evlat sahibi olmayıCanım testlerin çok şüpheli. Bu duruma göre ya hamilesin. Yada pcosdan dolayı testlerin hep pozitif çıkmış yumurtlama olmuyor demek buda lh yükseliyor ama yumurta çatlamyor bu şekilde de gebelik olmaz. İki durumdan biri. Eğer hamile değilsen yumurtlayamyorsun bır doktora görünmeni tavsiye ederim
Teşekkür ederim ilginiz içinLh hormonunu düzenlenmen gerekiyor ozmn adet tarlusal kullanıp adet olup 2 veya 3. Günü bütün hormon testlerini ver doktorun gereken değerlendirmeyi yapacaktır.
Evet pko gibi görünüyor lh hormonu fsh tan bir buçuk kat yüksek oluşu pko göstergesi estradiol de fazla yüksek siz başka bir doktora daha gidin ama yüksek ihtimal pko duruyor vajinalde bi bakılır
Gebelik istiyorsanız 2 buçuk altında tsh isteniyor birde estradiol yüksek çıkmış doktor daha detaylı anlatacaktır görüşünceProlaktin = 9.67
TSH = 3.389
Lüteinizan ( LH ) 3.18
Estradiol= 171
Follikül Stimülan = 3.69
Benimde hormon test sonucum bu şekilde kötü mü
Doktor normal dedi tahlil sonuçlarımaGebelik istiyorsanız 2 buçuk altında tsh isteniyor birde estradiol yüksek çıkmış doktor daha detaylı anlatacaktır görüşünce
Gebelik istiyorsanız eğer tropit normal değil ama ufak çapta bi ilaç başlanabilir tüm dinlediğim gittiğim doktorlar troiti 2 buçuk altı istiyorDoktor normal dedi tahlil sonuçlarıma
Hiç bi ilaç başlatmadı doktorum içmediğim yemediğim bittiler kalmadı amaGebelik istiyorsanız eğer tropit normal değil ama ufak çapta bi ilaç başlanabilir tüm dinlediğim gittiğim doktorlar troiti 2 buçuk altı istiyor
Yaa öylemi bazı bitkiler hormon değerlerini bozabiliyor lütfen dikkat et bir doktora daha göster hormon sonuçlarınıHiç bi ilaç başlatmadı doktorum içmediğim yemediğim bittiler kalmadı ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?