Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar ben bu ovulasyon testlerinden hiç bir şey anlamadım 4 gün boyunca pik olmuş gibi görünmüyor mu? böyle bir şey mümkün mü bilgili birileri bakıp açıklayabilir mi lütfen
Arkadaşlar ben bu ovulasyon testlerinden hiç bir şey anlamadım 4 gün boyunca pik olmuş gibi görünmüyor mu? böyle bir şey mümkün mü bilgili birileri bakıp açıklayabilir mi lütfen
son doktor kontrolümde poliskistik rahim yapın var ama herhangi bir kist vb. görmüyorum dedi doktor. her şey normal görünüyor dedi. yumurta kiste dönerse böyle mi sonuç veriyormuş ovu testinde?
1 saat önce yaptığım test solmuş çıktı bu arada ama bu durumda yumurtam mı çatladı yoksa kist oluşup o mu yok oldu bilemeyiz değil mi eğer pcos olduysa? bakın en alttaki bir saat önce yaptığım test. çatlaması neredeyse 3 gün sürmüş oluyor
1 saat önce yaptığım test solmuş çıktı bu arada ama bu durumda yumurtam mı çatladı yoksa kist oluşup o mu yok oldu bilemeyiz değil mi eğer pcos olduysa? bakın en alttaki bir saat önce yaptığım test. çatlaması neredeyse 3 gün sürmüş oluyor Eki Görüntüle 3329409
çocuk olsun diye takip yapmıştım zaten bu ay.. ama şimdi soluk çıkıyor mesela. çatlaması neden o kadar sürdü onu hiç anlayamadım. daha önceki takiplerimde hiç böyle bir şey yaşamadım hemen ertesi gün çatlıyordu ve soluyordu test. bu ay böyle bir şey oldu..