• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovülasyon testime bakar mısınız ??

hulya6565

Üye
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2023
52
20
8
28
Merhaba arkadaşlar gebelik düşünüyorum bir kızım var oğlum olmasınıda istiyorum ovülasyon testi kullanıp yumurtlama dönemime denk getirmeye çalıştım fakat her çatlamıştır dediğimde daha koyu çıktı adetimin 20. Günü fakat hala çift çizgi normalde 29 günde bir adet oluyorum neden bu kadar geç yumurtlama oldu anlamış değilim. 19. günde ilişki oldu ilişki sırasında yumurtlamadır diye çok ağrı hissettim . 20. Günüde yumurta çatlamıştır diye birlikte oldum fakat hala çift çizgi sizce cinsiyeti ne olur yumurta çatlayana kadar her gün ilişki olmalı mı cevap verirseniz çok sevinirim

Eklentiler

• E0B487C0-D3E9-4A78-B6BC-CD945109310E.jpeg
    E0B487C0-D3E9-4A78-B6BC-CD945109310E.jpeg
    87,9 KB · Görüntüleme: 94
cinsiyetini kim bilebilir ki :) allah bilir
yumurta çatladıktan sonra da ilişki olmalı
yumurtalamadan önce kız, çatladıktan sonra erkek olur diyorlar ama bilemiyoruz

cinsiyetini kim bilebilir ki :) allah bilir
yumurta çatladıktan sonra da ilişki olmalı
yumurtalamadan önce kız, çatladıktan sonra erkek olur diyorlar ama bilemiyoruz
Sizce ovülasyon testinde yumurtam çatlamış mı bu testi anlayamadım aslında ilk defa bu kadar geç tarihte pikler çıkıyor

Merhaba arkadaşlar gebelik düşünüyorum bir kızım var oğlum olmasınıda istiyorum ovülasyon testi kullanıp yumurtlama dönemime denk getirmeye çalıştım fakat her çatlamıştır dediğimde daha koyu çıktı adetimin 20. Günü fakat hala çift çizgi normalde 29 günde bir adet oluyorum neden bu kadar geç yumurtlama oldu anlamış değilim. 19. günde ilişki oldu ilişki sırasında yumurtlamadır diye çok ağrı hissettim . 20. Günüde yumurta çatlamıştır diye birlikte oldum fakat hala çift çizgi sizce cinsiyeti ne olur yumurta çatlayana kadar her gün ilişki olmalı mı cevap verirseniz çok sevinirim
Oglu tarih degil erkek spermi yani babadan gelen bisey allahimmmmm yaaaa

Oglu tarih degil erkek spermi yani babadan gelen bisey allahimmmmm yaaaa
Seda hanım elbette babadan gelen spermler belirler ama tarihte büyük bir etken x kromozomlar y kromozoma göre çok daha uzun ömürlü yumurtlama gününe ne kadar yakınsa y kromozom canlı kalabilir yumurtlamadan önce çoğu ölüyor bunu ben söylemiyorum doktorlar söylüyor ben cinsiyeti belirleyemem fakat şansı arttırabilirim ayrıca ben ovülasyon testimi yorumlamanızı istedim çünkü bir türlü silikleşmedi testim hata olduğunu düşündüm bundan ötürü yorumlamanızı istedim

oldu da kızı erkeği kaldı gerçekten bazen okuduklarıma inanamıyorum şurada tüp bebek formunu açıp bi okuyunda o zaman cinsiyet ayrımı yaparsınız önce Allahtan hayırlısını dileyin 😏

oldu da kızı erkeği kaldı gerçekten bazen okuduklarıma inanamıyorum şurada tüp bebek formunu açıp bi okuyunda o zaman cinsiyet ayrımı yaparsınız önce Allahtan hayırlısını dileyin 😏
Birini tatmışken diğerinden istemek günah mı allah isteyen herkese nasip etsin cinsiyet ayrımı asla yapan bir insan olmadım sadece oğlumda olsun isterim kızımıda dünyaya değişmem durumu çok farklı yerlere çekiyorsunuz yapmayın

ya öyle demeyin. bu şöyle bir şey birinden var acaba diğerinden de olsa nasıl olur diye düşünmek. tabi ki allahtan geliyor , inançlı insan zaten bunu bilerek ister. önce sağlıklısı hayırlısı olsun
ben şahsen bir kızım var allah nasip etsn hayırlı bi kardeşi olsun diyorum. yalnız kalmasın diyorum. erkek olsa nasıl olur acaba diye düşünüyorum. ama önce sağlıklı olması
insanlar sonuçta buraya tek tek yazarak anlatamıyorlar

Back
X