- 15 Mayıs 2022
- 48
- 6
- 16
- 23
- Konu Sahibi ckmknagihan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Düzenli adet oluyorsan eğer 28 günde bir 14 15 te görürsünKızlar ovülasyon testime bakar mısınız tahmini kaç gün sonra yumurtlama olur. Birkaç gün sonra şehir dışına çıkacağım için değerlendiremem diye korkuyorum
Teşekkür ederim yetişir o zamanDüzenli adet oluyorsan eğer 28 günde bir 14 15 te görürsün
Canım Ovülasyon testini Hergün aynı saatte yapmaya ve su alımını iki saat önceden kesip yapmaya dikkat et. Saatler arası tam 24 saat olsun ki yumurtlamanı yakala. Belki yumurtlama olmuştur ve kaçırmışsındır bile. Naçizane sana bir uyarı. Yanlış anlama. Eğer bu ay yumurtlama göremezsen bile önümüzdeki ay öyle dene lütfenKızlar ovülasyon testime bakar mısınız tahmini kaç gün sonra yumurtlama olur. Birkaç gün sonra şehir dışına çıkacağım için değerlendiremem diye korkuyorum
Aaa öyle mi ben su alımını 2 saat önceden kesiyordum başlarda aynı saatte yapıyordum ama akşam çay falan içtiğim için zor oluyor diye gündüz yapmaya karar vermiştim. O zaman bugün 3 te tekrar yapayım 24 saat geçmiş oluyor öyle bundan sonra da ona göre yapayım. Çok teşekkür ederim bilgi içinCanım Ovülasyon testini Hergün aynı saatte yapmaya ve su alımını iki saat önceden kesip yapmaya dikkat et. Saatler arası tam 24 saat olsun ki yumurtlamanı yakala. Belki yumurtlama olmuştur ve kaçırmışsındır bile. Naçizane sana bir uyarı. Yanlış anlama. Eğer bu ay yumurtlama göremezsen bile önümüzdeki ay öyle dene lütfen
Pik olmaya yaklasmis tam olmamis 2 gün sonra olur benceKızlar ovülasyon testime bakar mısınız tahmini kaç gün sonra yumurtlama olur. Birkaç gün sonra şehir dışına çıkacağım için değerlendiremem diye korkuyorum
İnşallah olur teşekkür ederimPik olmaya yaklasmis tam olmamis 2 gün sonra olur bence
Rica ederim canım:)Aaa öyle mi ben su alımını 2 saat önceden kesiyordum başlarda aynı saatte yapıyordum ama akşam çay falan içtiğim için zor oluyor diye gündüz yapmaya karar vermiştim. O zaman bugün 3 te tekrar yapayım 24 saat geçmiş oluyor öyle bundan sonra da ona göre yapayım. Çok teşekkür ederim bilgi için
Rica ederim canım:)