Hanımlar bakabilir misiniz? Son iki günün ovülasyon testi böyle bende. Sonrasında test yaptım iyice siliklesti ve çizgi yok oldu. Testlerimi sabah uyanır uyanmaz yapıyorum. Alttakinin gecesinde çatladı da pik çizgisini kaçırdım mi acaba ne dersiniz. Bu arada 26 günde hiç sekmeden regl olurum.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ovülasyon testime bakar mısınız?
- Konu Sahibi babycl
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- ovulasyon ovulasyon testi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Regl biter bitmez başladım şuan 8 gün var yani 19. gündeyim ve çok silik çıktı neredeyse yok gibi çizgi. Bu sonuçlar 16 ve 17. güne ait. Birden üç gün icinde çizgi çıkıp sonraki günlerde kaybolunca çatlama cizgisiydi de piki mi kacirdim acaba diye düşündüm. Çatlamaması gibi bir şey olabilir mi? Tamamen bilmediğimden soruyorum
- 28 Mayıs 2024
- 462
- 190
- 18
- 2 Mayıs 2024
- 633
- 225
- 18
- 26
Benimde pek bilgim yok ama ilk idrarla yapılmıyo diye biliyorumHanımlar bakabilir misiniz? Son iki günün ovülasyon testi böyle bende. Sonrasında test yaptım iyice siliklesti ve çizgi yok oldu. Testlerimi sabah uyanır uyanmaz yapıyorum. Alttakinin gecesinde çatladı da pik çizgisini kaçırdım mi acaba ne dersiniz. Bu arada 26 günde hiç sekmeden regl olurum.Eki Görüntüle 3435610
- 12 Temmuz 2022
- 24.826
- 3
- 89.097
- 528
- 28 Mayıs 2024
- 462
- 190
- 18
Merhaba dün atlamamak için gece geç saat de olsa 2 sa sıvı perhizi yapamadan test yaptım öncekilere göre bayağı koyu çıktı sizce saat ve sıvı alımına dikkat etmemek etkilemiş midir ? Silikti hep ama dün böyle olduOvulasyon testi ilk idrarla yapılmaz, o bile etki ediyor olabilir.
Tabi bugün devam edeceğim normal düzenime
- 31 Ağustos 2012
- 22.045
- 35.247
- 798
- 12 Temmuz 2022
- 24.826
- 3
- 89.097
- 528
2 saat sıvı almamak aslında idrardaki lh hormonunun daha yoğun olduğu zamanı yakalamak için yapılan bi şey, dikkat etmeden yapınca koyu çıktıysa dikkat ederek yapsanız daha koyu görürdünüz bence. Koyu çıkmasına etki etmemiştir yani çok silik çıksaydı o zaman etki etmiştir derdim ben olsamMerhaba dün atlamamak için gece geç saat de olsa 2 sa sıvı perhizi yapamadan test yaptım öncekilere göre bayağı koyu çıktı sizce saat ve sıvı alımına dikkat etmemek etkilemiş midir ? Silikti hep ama dün böyle oldu
Tabi bugün devam edeceğim normal düzenime
- 28 Mayıs 2024
- 462
- 190
- 18
Çok teşekkür ederim2 saat sıvı almamak aslında idrardaki lh hormonunun daha yoğun olduğu zamanı yakalamak için yapılan bi şey, dikkat etmeden yapınca koyu çıktıysa dikkat ederek yapsanız daha koyu görürdünüz bence. Koyu çıkmasına etki etmemiştir yani çok silik çıksaydı o zaman etki etmiştir derdim ben olsam
Merhaba hanımlar. Size danışmak istedim. Geçen ay övülasyon testi yapmıştım 2 gün yumurtlama 3. Gün siliklesip 4. Dün 2. Çizgi yok olmuştu. Fakat bu ay 3 gün yumurtlama gördüm 4. Gün silikleşti. Bugün 5. Gün tekrar yaptım yine 2. Çizgi var. Bi bakıp yorumlar mısınız böyle bir şeyle karşılaşan var mı? Normalde çatlamadan sonra tek çizgi olması gerekmez mi ?
Eklentiler
- 12 Kasım 2022
- 977
- 486
- 33
Bu ay benimde böyle oldu bende anlamadım ne olduğunu bilen varsa bizi bir aydınlatsın gerçekten kafam karıştı iyiceMerhaba hanımlar. Size danışmak istedim. Geçen ay övülasyon testi yapmıştım 2 gün yumurtlama 3. Gün siliklesip 4. Dün 2. Çizgi yok olmuştu. Fakat bu ay 3 gün yumurtlama gördüm 4. Gün silikleşti. Bugün 5. Gün tekrar yaptım yine 2. Çizgi var. Bi bakıp yorumlar mısınız böyle bir şeyle karşılaşan var mı? Normalde çatlamadan sonra tek çizgi olması gerekmez mi ?
- 12 Temmuz 2022
- 24.826
- 3
- 89.097
- 528
Hayır tek çizgi olması gerekmez, lh hormonu vücutta hep olan ve dalgalanan bir hormon, silikleştiği sürece çatladı diyebilirsinizMerhaba hanımlar. Size danışmak istedim. Geçen ay övülasyon testi yapmıştım 2 gün yumurtlama 3. Gün siliklesip 4. Dün 2. Çizgi yok olmuştu. Fakat bu ay 3 gün yumurtlama gördüm 4. Gün silikleşti. Bugün 5. Gün tekrar yaptım yine 2. Çizgi var. Bi bakıp yorumlar mısınız böyle bir şeyle karşılaşan var mı? Normalde çatlamadan sonra tek çizgi olması gerekmez mi ?
- 1 Nisan 2019
- 227
- 79
- 98
Yumurtlama yok canım8.gun çizgi pek yokken 9.gun böyle oldu arkadaşlar yumurtlama mi yoksa değil mi bilmiyorum ilk kez kullandığım için yardımcı olur musunuz
Teşekkür ederimmmmYumurtlama yok canım
- 9 Mayıs 2024
- 23
- 2
- 1
- 32
Kızlar bu da benim ovulasyon testim bu yumurtlama galiba bunu 17.gun yaptım
Eklentiler
- 9 Mayıs 2024
- 23
- 2
- 1