Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence daha olmamis. Ilk cizgiden bile koyu olmasi gerekiyor. Sonraki gün de büyük oranda siliklesmesi gerekiyor.Kızlar yumurtlama olmuş mu?
Teşekkür ederimBence daha olmamis. Ilk cizgiden bile koyu olmasi gerekiyor. Sonraki gün de büyük oranda siliklesmesi gerekiyor.
Merhaba 11. Günü canım çok yakın diğer çizgiye aslındaCanım merhaba T çizgisinin Cden daha koyu olması gerekiyor canlı baktığın için sen daha iyi anlarsın ama benim gördüğüm kadarıyla daha olmamış eğer foto olduğu için yanıltıcı gözükmüyorsa. Bugün döngünün kaçıncı günü ?
Canım keske evde olsaydım sana eski testimi atardım ilk yaptığım ay ben de acaba oldu da ben mi anlamıyorum çizgi baya yakın diye düşünüyordum ama T çizgisi C den koyu olduğunda bariz koyu oluyor aklında soru işareti kalmıyor. Bence devam et testlere her gün aynı saatte yapmaya çalış öncesinde de sıvı alımını kes. Eğer döngün 28 gün sürüyorsa zaten muhtemelen 14. Gün yumurtluyorsundur. Yine de bu günleri de değerlendirin yumurtlamadan öncesi de önemli.Merhaba 11. Günü canım çok yakın diğer çizgiye aslında
Devam etcem bakalım ben de pko var aslında düzensiz geçen ay c life kullandım kendiliğinden oldu adet bu ay da kullanıyorum faydası olur inşaallah. Siz gebe kaldınız mıCanım keske evde olsaydım sana eski testimi atardım ilk yaptığım ay ben de acaba oldu da ben mi anlamıyorum çizgi baya yakın diye düşünüyordum ama T çizgisi C den koyu olduğunda bariz koyu oluyor aklında soru işareti kalmıyor. Bence devam et testlere her gün aynı saatte yapmaya çalış öncesinde de sıvı alımını kes. Eğer döngün 28 gün sürüyorsa zaten muhtemelen 14. Gün yumurtluyorsundur. Yine de bu günleri de değerlendirin yumurtlamadan öncesi de önemli.
Yok canım olmamış daha önceki günler daha silikse yarın öbür gün pik yaparKızlar yumurtlama olmuş mu?
Amin canım İnşaallah senin de gönlünce olur. Bi sıkıntın yoksa olur inşaallahİnşallah gönlünce olur5 şubat tahmini regl günüm bekliyorum bakalım, 2 aydır ovülasyon testi kullanıyorum.
Yarın tekrar yapcam inşaallahYok canım olmamış daha önceki günler daha silikse yarın öbür gün pik yapar
Pik değil test öncesi su kisitla bide yarın oburgun pik olur benim öyle oluyo bu koyuluk cikincaKızlar bugün yaptım adetim biraz düzensiz geçen aya göre 6 gün var koyulaştı tekrardan bakar mısınız
Test bittiPik değil test öncesi su kisitla bide yarın oburgun pik olur benim öyle oluyo bu koyuluk cikinca
Yaa aynen akıntı takibi yapTest bittibekleyim artık
Tamam canım sağ olYaa aynen akıntı takibi yap
Koyu ama pik değil adete kaç gün varKızlar testime bakar mısınız?
Pkoluyum. 2 3 gün en fazla 6 gün varKoyu ama pik değil adete kaç gün var