- 21 Ocak 2024
- 833
- 590
- 23
- 28
- Konu Sahibi ogretmennnhaniiimm1
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
adetimin 29. Günündeyim 10 gün önce ovulasyon testim pozitif çıkmıştı bugün yaptım aşağıdaki gibi çıktı bir gariplik yok mu ??
Regl zamaniniz gelmis hamile olabilirsiniz belki deadetimin 29. Günündeyim 10 gün önce ovulasyon testim pozitif çıkmıştı bugün yaptım aşağıdaki gibi çıktı bir gariplik yok mu ??
Evett pcos var maalesefPcos varsa lh testleri regle yakin boyle cikiyor. Gebelik supheniz varsa bhcg testi yapin.
Dün evde gebelik testi yaptım ama çıkmadıPcos varsa lh testleri regle yakin boyle cikiyor. Gebelik supheniz varsa bhcg testi yapin.
Regl zamaniniz gelmis hamile olabilirsiniz belki de
Ozellikle pcoslarda lh testleri pozitif cikarabiliyor. İnsanlar da bir ümit bekledigi icin gebelige yoruyor. İnsallah kisa zamanda gebe kalirsinizEvett pcos var maalesef
Yani evet yaklaşık 10 gün kadar önce yumurtlamıştım aslında o zaman pozitif çıkmıştı dünde aşırı derecede akıntım var diye test yapmıştım yine pozitif çıkınca şaşırdım bendeOzellikle pcoslarda lh testleri pozitif cikarabiliyor. İnsanlar da bir ümit bekledigi icin gebelige yoruyor. İnsallah kisa zamanda gebe kalirsiniz
Tekrar yumurtaniz gelismis olabilir ozamabYani evet yaklaşık 10 gün kadar önce yumurtlamıştım aslında o zaman pozitif çıkmıştı dünde aşırı derecede akıntım var diye test yapmıştım yine pozitif çıkınca şaşırdım bende
Yani umarım öyledirTekrar yumurtaniz gelismis olabilir ozamab