- 2 Ekim 2024
- 82
- 31
- 3
- 29
- Konu Sahibi ecgutugce95
-
Sen ona odaklanma pik gördüğün gibi o günü değerlendir sonra ertesi gün yap pik çıkarsa ve eşinde sperm sorunu yoksa o günde değerlendir. Eğer tek gün pik çıkarsa ertesi gün zaten silik çıkıcak ve bu çatlamış olduğunu göstericek sen benim son yumurtlama çatlama görselimi gördün müÇatlayınca daha silik çıkar dimi böyle olmazdı sanırım
Hayır görmedim yanlız şöyle bişi var daha ovülasyon testi yapamam iğne olduğum için sürekli pik gösterir iğnenin etkisinden ötürüSen ona odaklanma pik gördüğün gibi o günü değerlendir sonra ertesi gün yap pik çıkarsa ve eşinde sperm sorunu yoksa o günde değerlendir. Eğer tek gün pik çıkarsa ertesi gün zaten silik çıkıcak ve bu çatlamış olduğunu göstericek sen benim son yumurtlama çatlama görselimi gördün mü
Anladım tamam canım ❤ inşallah güzel haberler alırız anne adayları olarak hepimize nasip olsunHayır görmedim yanlız şöyle bişi var daha ovülasyon testi yapamam iğne olduğum için sürekli pik gösterir iğnenin etkisinden ötürü
Amin inşallahAnladım tamam canım ❤ inşallah güzel haberler alırız anne adayları olarak hepimize nasip olsun
Yok ben mayıs ayında kimyasal gebelik geçirmiştim ki ne olduğunu bilmediğim bir şeydi. Sonra doktorum kan tahlillerime ve ultrasonla baktığında hiç bir sorun görmedi hatta korunmadan devam et dedi bende o aydan sonra 3 ay gecikmeli adet gördüm son 2 ayda erken gelince ovulasyon başladım ilk kez bu ay. 6,7 ekim pik oldu. Ay'ın 7 si akşam üstü testi tekrar ettim silik çıktı ben değerlendirdim inşallah sağlıkla tutunurAmin inşallahsizdeki tedavi aşamasındasınız.
inşallah sağlıklıkla tutunur bebeğiniz rabbim isteyen herkese nasip etsinYok ben mayıs ayında kimyasal gebelik geçirmiştim ki ne olduğunu bilmediğim bir şeydi. Sonra doktorum kan tahlillerime ve ultrasonla baktığında hiç bir sorun görmedi hatta korunmadan devam et dedi bende o aydan sonra 3 ay gecikmeli adet gördüm son 2 ayda erken gelince ovulasyon başladım ilk kez bu ay. 6,7 ekim pik oldu. Ay'ın 7 si akşam üstü testi tekrar ettim silik çıktı ben değerlendirdim inşallah sağlıkla tutunur❤
Birde bende kimyasal gebelik geçirdim 8 9 ay ônce ondan sonra dahada olmadı zatenYok ben mayıs ayında kimyasal gebelik geçirmiştim ki ne olduğunu bilmediğim bir şeydi. Sonra doktorum kan tahlillerime ve ultrasonla baktığında hiç bir sorun görmedi hatta korunmadan devam et dedi bende o aydan sonra 3 ay gecikmeli adet gördüm son 2 ayda erken gelince ovulasyon başladım ilk kez bu ay. 6,7 ekim pik oldu. Ay'ın 7 si akşam üstü testi tekrar ettim silik çıktı ben değerlendirdim inşallah sağlıkla tutunur❤
Hiç moralinizi bozup bunları düşünmeyin bebek bizim istediğimiz zamanda değil kendi gelmek istediği zaman geliyor allah tarafından zamanımızın ne zaman olacagı belli olmaksızın hayal kurarken hayırlısını dilemek en güzeli olucak emin olun ne tedavi sonucu imkansız olup bebeğini kucağına alan anneler var. Kalbinizi ferah tutun gecikiyorsa güzelleşiyordur. Olacak allahın izniyleAmin
inşallah sağlıklıkla tutunur bebeğiniz rabbim isteyen herkese nasip etsinbenim 3.cü denemem pko ve çikolata kistim var
Olucak sabırlı olalım lütfen bu zamanlarında kıymetini bilelim bu süreçler sabır işi çok zor olsa da ileride bu günleri konuşup çok bekledim ama değdi diyebileceğimiz zamanlar yakın böyle düşünelim sağlıkla gelsinler biz bekliyoruz onlar tutunsun bizde bırakmayalımBirde bende kimyasal gebelik geçirdim 8 9 ay ônce ondan sonra dahada olmadı zaten
Haklısınız teşekkürler desteğiniz içinOlucak sabırlı olalım lütfen bu zamanlarında kıymetini bilelim bu süreçler sabır işi çok zor olsa da ileride bu günleri konuşup çok bekledim ama değdi diyebileceğimiz zamanlar yakın böyle düşünelim sağlıkla gelsinler biz bekliyoruz onlar tutunsun bizde bırakmayalım
Sizce pikmiBence pik değerlendir büğünü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?