ovulasyon testim

dddeeemmmeeettt

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2014
35
13
39
Merhaba en son 11 martta adet olmuştum 20 nisanda adet gecikmesi şikayetiyle doktora gittim kan testi yaptı 1.28 çıktı ve adet söktürücü tarlusal verdi kullandım 6 günde bitti biteni 8 gün oldu hala adet olmadım bu arada evde ovulasyon testim vardı baya c.tesi öylesine yaptım t cizgisi c den daha koyu çıktı yanlıştır diyip sürekli tekrarladı m 3 gündür aynı t cizgisi çok köyü çıkıyor başına böyle bişey gelen yada duyanlar in yardımına ihtiyacım var

Eklentiler

• 20150504_101846.jpg
    52,3 KB · Görüntüleme: 155
hamile olabilirsin canım eğer adetin gecikti ise ve t çizgisi c çizgisinden daha koyu çıkıyorsa hamile olabilirsin doktora gidip kan tahlili yaptır canım

Adet söktürücü kullandım ya daha adet olmadım 10 gün içinde olursun demişti doktor 8 gün oldu 10 günü bekliyim diyorum ama bugün gebelik testi kendim yaparım artık

Adet söktürücü kullandım ya daha adet olmadım 10 gün içinde olursun demişti doktor 8 gün oldu 10 günü bekliyim diyorum ama bugün gebelik testi kendim yaparım artık
yap canım idrarınla hamilesin büyük ihtimal adet söktürücü bebeğe zarar vermiyormuş korkma burada okumuştum bir arkadaş hamile olduğunu bilmeden kullanmış hemen yap gebelik testini çok merak ettim haber ver mutlaka haydi hayırlısı Cenabı Haktan inşlh

benimde size sormak istedigim bişey var ben ovulasyon testimde yumurtalıklarımın çalıştıgı günü tespit ettim ve o günleri degerlendirdik sonra benim 20 haziran adet olma tarihimdi ve leke geldi oldum zannettim ama bugün 24 ü oldu ve ben hala kan görmedim hep kahverengi leke geliyor ve kasıklarımda agrı var sizce bu nedir dün gebelik testi yaptım negatif çıktı anlayamadım ne olduğunu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…