- 6 Şubat 2025
- 23
- 0
- 1
- 25
- Konu Sahibi demircimelisaa
-
Bende bugün başladım aynı testi kullanmaya adetim dün bitti bugün kullandım bende de bu şekilde gözüküyor bende nasıl olması gerektiğini bilmiyorum MalesefKızlar beklenen yumurtlama günü aslında 2 martı o gün ovülaayon testi yapmadım elimde olmadığı için bugün 4 Mart ve ovülasyon testim bu şekilde yumurtlama olmuşmudur sizce ilk defa ovülasyon testi kullanıyorum yardımcı olabilir misiniz sat 16 Şubat bat 16 Mart Adetim hep düzenli olur en fazla bir gün ileri oynar
Eki Görüntüle 3553368
Henüz yumurtlama yok,iki çizgi olduğunda yumurtlama oluyorBende bugün başladım aynı testi kullanmaya adetim dün bitti bugün kullandım bende de bu şekilde gözüküyor bende nasıl olması gerektiğini bilmiyorum Malesef
Tamamen belirgin olduğu zaman yani yumurtlama diğer silik olan gözükenlerin önemi yok anladığım kadarıylaHenüz yumurtlama yok,iki çizgi olduğunda yumurtlama oluyor
Yani yumurtlamadan 1 gün önceki gün, yumurtlama günleri ve ertesi günkü çatlama günü çok önemli gerisi çok önemli değil.Tamamen belirgin olduğu zaman yani yumurtlama diğer silik olan gözükenlerin önemi yok anladığım kadarıyla
Anladınız teşekkür ederim canımYani yumurtlamadan 1 gün önceki gün, yumurtlama günleri ve ertesi günkü çatlama günü çok önemli gerisi çok önemli değil.
Canım tek çizgi olduğunda yumurtlama olmadığını biliyorum yumurtlama başladığında ikinci silik çizgi çıkıyor yumurta olgunlaştıkça ikinci çizgi koyulaşıyor koyulaşan çizgi devamında silikleşirse çatlama olmuş oluyor benim bildiğimBende bugün başladım aynı testi kullanmaya adetim dün bitti bugün kullandım bende de bu şekilde gözüküyor bende nasıl olması gerektiğini bilmiyorum Malesef
Klomen kullandım adetimin 16. Günü bugun
Ayy resmen aynı gün adet tarihimiz inşallah adet olmayız ovülasyon testi yaptın mı bu hafta hiçKızlar beklenen yumurtlama günü aslında 2 martı o gün ovülaayon testi yapmadım elimde olmadığı için bugün 4 Mart ve ovülasyon testim bu şekilde yumurtlama olmuşmudur sizce ilk defa ovülasyon testi kullanıyorum yardımcı olabilir misiniz sat 16 Şubat bat 16 Mart Adetim hep düzenli olur en fazla bir gün ileri oynar
Eki Görüntüle 3553368
Bende var mı sizceHenüz yumurtlama yok,iki çizgi olduğunda yumurtlama oluyor
Evettt yumurtlama dönemindesinizBende var mı sizce
Daha değil diyorlar anlayamadımEvettt yumurtlama dönemindesiniz
Bence kesinlikle değerlendirin evet bu testte daha pik olmamış diyenler oluyor ama bence herkesin kopkoyu çıkmıyor yumurtlama günü ben geçen ay gördüm aynı böyle Emin olmamıştım ama 14 gün sonra regl olunca o gün yumurtladığımı düşündüm. Benimde hiç kopkoyu çıkmadı şimdiye kadar zaten yumurtlama olmadığı günler çok çok silik çıkıyor böyle olmuyor her günBende var mı sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?