Ovülasyon testim

demircimelisaa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2025
23
0
1
25
Kızlar beklenen yumurtlama günü aslında 2 martı o gün ovülaayon testi yapmadım elimde olmadığı için bugün 4 Mart ve ovülasyon testim bu şekilde yumurtlama olmuşmudur sizce ilk defa ovülasyon testi kullanıyorum yardımcı olabilir misiniz sat 16 Şubat bat 16 Mart Adetim hep düzenli olur en fazla bir gün ileri oynar 😊
image.webp

Kızlar beklenen yumurtlama günü aslında 2 martı o gün ovülaayon testi yapmadım elimde olmadığı için bugün 4 Mart ve ovülasyon testim bu şekilde yumurtlama olmuşmudur sizce ilk defa ovülasyon testi kullanıyorum yardımcı olabilir misiniz sat 16 Şubat bat 16 Mart Adetim hep düzenli olur en fazla bir gün ileri oynar 😊
Eki Görüntüle 3553368
Bende bugün başladım aynı testi kullanmaya adetim dün bitti bugün kullandım bende de bu şekilde gözüküyor bende nasıl olması gerektiğini bilmiyorum Malesef

Eklentiler

• IMG_5062.webp
    IMG_5062.webp
    10,3 KB · Görüntüleme: 75
Bende bugün başladım aynı testi kullanmaya adetim dün bitti bugün kullandım bende de bu şekilde gözüküyor bende nasıl olması gerektiğini bilmiyorum Malesef
Canım tek çizgi olduğunda yumurtlama olmadığını biliyorum yumurtlama başladığında ikinci silik çizgi çıkıyor yumurta olgunlaştıkça ikinci çizgi koyulaşıyor koyulaşan çizgi devamında silikleşirse çatlama olmuş oluyor benim bildiğim

T ve C çizgilerinin ikisininde aynı tonda olması yumurtlamayi gösterir bir de T çizgisi C çizgisinden koyu olursa yumurtlamayı gösterir.. yumurtlamayi gördüğünüz günün ertesi gününde T çizgisi silik olursa o da çatlama demektir

Bana da bakar mısınız dünden beri böyle durumum nedir uygulamadan baktım zirve çıkıyor ne zaman yumurtlama ve catlama olur lütfen bilgisi olan bakabilir mi

Eki Görüntüle 3553368
Ayy resmen aynı gün adet tarihimiz inşallah adet olmayız ovülasyon testi yaptın mı bu hafta hiç

Bende var mı sizce
Bence kesinlikle değerlendirin evet bu testte daha pik olmamış diyenler oluyor ama bence herkesin kopkoyu çıkmıyor yumurtlama günü ben geçen ay gördüm aynı böyle Emin olmamıştım ama 14 gün sonra regl olunca o gün yumurtladığımı düşündüm. Benimde hiç kopkoyu çıkmadı şimdiye kadar zaten yumurtlama olmadığı günler çok çok silik çıkıyor böyle olmuyor her gün

Back
X