S sunnyshi Yeni Üye Kayıtlı Üye 5 Ekim 2024 92 16 3 28 Pazar 19:14 Konu Sahibi Konu Sahibi sunnyshi #1 Arkadaşlar tekrar ovulasyon testimi paylaşıyorum, neden böyle bir inip bir yükseliyor? Pkostan dolayı mı? 2. Kez yumurtlama mı oluyor yoksa? Eklentiler IMG_2180.jpeg 253,7 KB · Görüntüleme: 16
Arkadaşlar tekrar ovulasyon testimi paylaşıyorum, neden böyle bir inip bir yükseliyor? Pkostan dolayı mı? 2. Kez yumurtlama mı oluyor yoksa?
beronika Aklımı deliricem 👼🏻 Kayıtlı Üye 5 Eylül 2024 530 285 18 29 Pazar 19:17 Konu Sahibi Konu Sahibi sunnyshi #2 sunnyshi .!.: Arkadaşlar tekrar ovulasyon testimi paylaşıyorum, neden böyle bir inip bir yükseliyor? Pkostan dolayı mı? 2. Kez yumurtlama mı oluyor yoksa? Genişletmek için tıkla... Pco varsa böyle oluyor canım en iyi kasıklarında batma gibi ağrılar olduğunda yumurtladığını anlarsın
sunnyshi .!.: Arkadaşlar tekrar ovulasyon testimi paylaşıyorum, neden böyle bir inip bir yükseliyor? Pkostan dolayı mı? 2. Kez yumurtlama mı oluyor yoksa? Genişletmek için tıkla... Pco varsa böyle oluyor canım en iyi kasıklarında batma gibi ağrılar olduğunda yumurtladığını anlarsın
S sunnyshi Yeni Üye Kayıtlı Üye 5 Ekim 2024 92 16 3 28 Pazar 19:20 Konu Sahibi Konu Sahibi sunnyshi #3 beronika .!.: Pco varsa böyle oluyor canım en iyi kasıklarında batma gibi ağrılar olduğunda yumurtladığını anlarsın Genişletmek için tıkla... Kafam acayip karıştı ya, bir de takviye alıyorum o kadar, aslında şu son 3 aydır adetlerimi çok düzene koymuştu. Neden böyle oldu bu ay anlamıyorum.
beronika .!.: Pco varsa böyle oluyor canım en iyi kasıklarında batma gibi ağrılar olduğunda yumurtladığını anlarsın Genişletmek için tıkla... Kafam acayip karıştı ya, bir de takviye alıyorum o kadar, aslında şu son 3 aydır adetlerimi çok düzene koymuştu. Neden böyle oldu bu ay anlamıyorum.
beronika Aklımı deliricem 👼🏻 Kayıtlı Üye 5 Eylül 2024 530 285 18 29 Pazar 19:22 Konu Sahibi Konu Sahibi sunnyshi #4 sunnyshi .!.: Kafam acayip karıştı ya, bir de takviye alıyorum o kadar, aslında şu son 3 aydır adetlerimi çok düzene koymuştu. Neden böyle oldu bu ay anlamıyorum. Genişletmek için tıkla... Takviye ne alıyorsun canım
sunnyshi .!.: Kafam acayip karıştı ya, bir de takviye alıyorum o kadar, aslında şu son 3 aydır adetlerimi çok düzene koymuştu. Neden böyle oldu bu ay anlamıyorum. Genişletmek için tıkla... Takviye ne alıyorsun canım
S sunnyshi Yeni Üye Kayıtlı Üye 5 Ekim 2024 92 16 3 28 Pazar 19:31 Konu Sahibi Konu Sahibi sunnyshi #5 beronika .!.: Takviye ne alıyorsun canım Genişletmek için tıkla... Maxijuno ve magnomeganın multivitamini kullanıyorum ama omega3 ünü almıyorum, magnezyum arada kullanıyorum
beronika .!.: Takviye ne alıyorsun canım Genişletmek için tıkla... Maxijuno ve magnomeganın multivitamini kullanıyorum ama omega3 ünü almıyorum, magnezyum arada kullanıyorum
beronika Aklımı deliricem 👼🏻 Kayıtlı Üye 5 Eylül 2024 530 285 18 29 Pazar 21:29 Konu Sahibi Konu Sahibi sunnyshi #6 Bende d vitamini kullandım bide folik asit kullandım
S sunnyshi Yeni Üye Kayıtlı Üye 5 Ekim 2024 92 16 3 28 Pazar 22:39 Konu Sahibi Konu Sahibi sunnyshi #7 beronika .!.: Bende d vitamini kullandım bide folik asit kullandım Genişletmek için tıkla... Siz de pkoslu musunuz?
beronika .!.: Bende d vitamini kullandım bide folik asit kullandım Genişletmek için tıkla... Siz de pkoslu musunuz?
beronika Aklımı deliricem 👼🏻 Kayıtlı Üye 5 Eylül 2024 530 285 18 29 Pazar 23:59 Konu Sahibi Konu Sahibi sunnyshi #8 sunnyshi .!.: Siz de pkoslu musunuz? Genişletmek için tıkla... Pko yok ama kimyasal gebelik geçirdim doktora gittim folik asit kullan dedi üç ay ikinci ayıma başladım
sunnyshi .!.: Siz de pkoslu musunuz? Genişletmek için tıkla... Pko yok ama kimyasal gebelik geçirdim doktora gittim folik asit kullan dedi üç ay ikinci ayıma başladım